maanantai 28. lokakuuta 2013

Treenipäivitystä menneiltä viikoilta

Viikkojen treenailut on ollut aika vähäsiä, tuntuu että kokoajan on jos jonkinlaista episodia joiden takia pidetään treenitaukoa, eikä kelitkään ole parhaimmat mahdolliset lainkaan. Aikamoista taiteilua tuntuu välillä olevan, mutta jokatapauksessa ollaan jotakin tehty ja pyritty siihen säännöllisyyteen joka tässä se tärkein juttu kuitenkin on. Viikolla 42 käytiin juoksemassa vyön kanssa maanantaina ja keskiviikkona vyön kanssa molempien koirien kanssa. Meni älyttömän hyvin molemmilla. Tosi iso merkitys on mitkä välineet on koirilla niskassa, noihin huskyvaljaisiin ne on ehdollistunu ihan eritavalla kuin noihin muihin vermeisiin joilla tosiaan juostiin ja rullisteltiin ennen.Postauksen kuvat ovat 19.10 tehdyistä vetotreeneistä joissa matkaa taittu sykemittarin mukaan reilu 2,5 km. Ensilumi teki pientä liukkautta teille ja Rytmi juoksi tosi varovaisesti huskyjen perässä. Toki vauhtia löyty silti ihan mukavasti, keskinopeus oli melkein 17km/h ja vauhdikkaimmillaan vauhtia oli 25,6km/h! Kerran Rytmi liukasteli kunnolla mutta lähti siitä uudestaan hienosti vetämään. Aikamoista touhua, itteäkin jännitti tuon kolmipyörän kyydissä kun tuntu käännöksissä liusuvan, meillä onneksi edes nuo piikkijarrut helpottaa, nastarenkaatki olis ihan kiva juttu lisänä mutta näillä mennään tällä hetkellä ja odotellaan parempia lumikelejä että saadaan koittaa suksia ja rekeä!Ja jotta treenit ei ihan putkeen mene, niin samaisella treenikerralla myös Samperi oli mukana, autossa tosin odottelemassa. Pakatessa kamoja takaisin autoon, kuului pieni "tsssss" jolloin auton keskuslukitus meni päälle. Eipä siinä mitään muttakun ne avaimet oli virtalukossa.. Rautalangalla ovia vain auki ja Samperin pelastusoperaatio päälle xD!

Seuraavana päivänä voimatreeniä hiekkamonttujuoksun avuin ja maanantaina Rytmin kanssa jälleen vetopuuhiin. Tällä kertaa aivan yksinään, ilman jänistä (huskyjä/mönkkäriä) ja meni kyllä yllättävän hyvin!!

Luulin alkuun että eipä tuo Rytmi mitään varmaankaan vedä, ehdollistunut niin että pitää lähteä jonkun perään, mutta hetken ihmeteltyään niin lähti vetämään. Toki pälyili enemmän ympärilleen ja oli hieman ihmeissään mutta vauhtia (keskinopeus 15,2 km/h ja maksimi 48,3 km/h!) jäisellä tiellä riitti. Matkan jätin tarkoituksella tosi lyhyeksi että into pysyy yksinään juostessakin (puolitoista km). 


Tiistaina vietettiin ansaittua lepopäivää ja keskiviikkonahan meillä oli aikamoinen paskaralli josta kirjoittelinkin.. Loppuviikko lepuuteltiin ja ajateltiin että sunnuntaina mennään vetämään seuraavan kerran. No, lauantaina pojat oli iltapuhteina tuhonnut 5-7kg kuivanappulaa kitusiinsa ja turvotus oli aikamoinen.. 


Tässä ollaan nyt sitten paripäivää vaan käveleskelty ja yritetty saada turvotusta laskemaan rauhallisella kävelyllä. Tänään alkaa poikien mahat näyttämään pikkuhiljaa normaalilta ja katsotaan josko huomenna/keskiviikkona uskaltautuis vetuuttamaan. Tänään siis luvassa vaan rentoa lenkkeilyä ja suolen tyhjennystä (muualle kuin karvalankamatoille) x)!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)