tiistai 15. lokakuuta 2013

Omistaja suosittelee, Kongi!

Tuli pitkästä aikaa se hetki että jätkille pitää kehittää jotain tekemistä. Ei olla tehty mitään erikoista ja pesujen vuoksi lenkkeillään vasta illalla, joten täytettiin pitkästä aikaa jätkien (ja mun hermojen) suosikit, Kongit! Lisäksi jääkaapissa on jo kauan aikaa ollut toi koiranmakkara pötkylä varmuuden vuoksi olemassa, pääsi sekin nyt sitten käyttöön.

Kongeja on vuosien saatossa kertynyt ja yksi alkaa olemaan huonommassa kunnossa -toki sekin edelleen asiansa ajaa ja aktivoi mukavasti. Täytteenä ollaan käytetty juustoa, kissan ruokaa, erilaisia koiranmakkaroita ja lihaa. Tällä kertaa Planet Petin koiranmakkara testissä ja hyvin jakso jätkät sitä sieltä kongista metsästää.

Lisäksi meillä täyttämisen jälkeen jäädytetään kongit että pojilla menis kauemman aikaa niiden kanssa tuhertamiseen. Sulaneena tuo punainen on niin pehmeää muovia että ei kauaa nokka tuhise sen kanssa takutessa.

Noita on erilaisia kooltaan ja vahvuudeltaan. Meillä noi on pitkälti pentuajoilta jäänyt ja siks löytyy parikin pientä ja isoa. Hyvin on kestäny, toinen noista pienistä on kuitenkin Samperin pentukongi!

Noista koirat saa enemmän puhtia kun perusluiden jauhamisesta. Vaikka oikeat luut olis herkkua, noi on huomattavasti siistimpiä ja edullisia pitää pakastimessa käyttöä odottamassa. Käytön jälkeen vaan pesuun ja uudestaan täyttöön. Jos koira on juuston perään niin juustoa sisään ja mikroon niin että se sulaa hieman seinämille, jäähdytys ja tarjoile. Noihin voi oikeastaan tunkea sisälle mitä tahansa ja aina on jätkille maittanut. 

4 kommenttia :

 1. Hassua, minä nimittäin myös eilen päätin pitkästä aikaa täyttää koiralleni kongin ja vielä myös koiranmakkaralla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kongi unohtuu aina välillä lelulaatikon syövereihin, sitten sitä käytetään taas ahkerasti pari kuukautta kunnes taas unohtuu. Mutta aina yhtä mahti se silti on :)

   Poista
 2. Mukava blogi. Liityin lukijaksi. :)

  VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)