perjantai 25. lokakuuta 2013

Suojuoksua!

Käytiin suolla juoksemassa, tuntuu että äijillä on virtaa enemmän kuin tarpeeksi varsinkin kun ei olla mitään rasittavampaa tehty keskiviikkoisen paskaepisodin jälkeen. Mikä muukaan veis virtaa hyvin kuin kunnon juoksuttaminen suolla?
Koirat veti ihan liekeissä hullumuuliansa. Tuolla kyseisellä järvellähän on metsästys kielletty, lisäksi ajattelin että kellokin on vasta puolenpäivän -ei niitä metsästäjiä nyt vielä tähän aikaan pitäisi kauheasti olla tuolla seudulla. Jeps. Eipä.

Hetken juoksentelu jälkeen alko kuulumaan kolmesta eri suunnasta järjetön ajohaukku, mulla autolle matkaa kilometrin verran eikä tietenkään hihnoja mukana. Täytyy myöntää, että eniten metsässä mä pelkään metsästäjien koiria. Metsänelukat on ja kuuluu metsään, niihin törmääminen on melko epätodennäköistä (myös täälä Kankaanpäässä missä susiakin kuulemma oikein kuhisee..) mutta nuo metsästyskoirat.. Tottakai niissä on eroja, mutta aina löytyy niitä koiria jotka ovat seisseet häkissä metsästyskautta odottaen vailla muuta aktiviteettia. Mitään positiivisia otuksia ne eivät kuulemma ole enkä tahtoisi törmätä niihin kesken ajon..

Ei muutakuin koirat vierelle ja jännittynein askelin kohti autoa -onneksi koirat oli saanu suurimmat ilonsa purettua suolla joten jätkät käveli varsin rauhallisesti vierellä autoon saakka.


Nyt täytyy vaan toivoa että ajettavat olisi kohta jo ajettu. Monilla paikoilla hirvet on saatu jo kaadettua ja ajot ovat vähentyneet huomattavasti. Tietysti nämä on myös niitä riskejä jotka vaan on olemassa, metsästysaika meillä suomessa on melkoisen pitkä ja aina voi törmätä ajaviin koiriin kesken rentouttavan metsälenkin. Tästä eteenpäin kun muistaisi itse vaan pitää hihnan tosiaan mukana niin olis aika jees!

Ja kuten huomaa, ensilumetkin on lähteny (yllättäen) ja luvassa sääennusteiden mukaan pelkkää vesisadetta.. huoh..

2 kommenttia :

  1. Tuo metsästyshomma aiheuttaa itsellekkin päänvaivaa samalla tavalla ja samoista syistä =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, sen kerran ku koiria saa laillisesti pitää vapaana niin pitääkin sitten varoa metsästäjiä.. Eipä tää ihan yksiin mee :/

      Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)