sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kärryttelyä punaisten kanssa

Tuntuu että päivät vaan vaihtuu liian nopeesti viikoista kuukausiksi ja kaikki oleellinen jää tekemättä, kuten tuo kärryttely koirien kanssa. Samperi on ollutkin nyt reenitauolla näistä hommista siitä lähtien kun tuo maha on alkanut vaivaamaan mutta katsotaan josko sais senkin äijän pikkuhiljaa hommaan mukaan uudestaan uudella innolla! Myös varastosta löyty rullikset joita ei ollakaan tänä kesänä käytetty kuin pari kertaa keväällä. Tosin täytyy kyllä harkita kaks kertaa että rohkeneeko niillä lähtemään kun Rytmillä on tuo vetäminen nyt niin ykkösjuttu ja täysillähän mennään -en tiä onko se rulliksien kans niin turvallista ollenkaan :D
ilmeet kohillaan!
Tehtiin siis ihan yksittäin noi pikkuset lenkit. Vähä katottiin miten Rytmillä lähtee homma taas etenemään ja hyvinhän se lähti! Pikkasen oli jätkä kujalla kun piti yksinään juosta (ei siis ole yksinään vetänyt piitkiin aikoihin!) ja lähdössä varsinkin pälyili ympärilleen että lähteäkkö vaikö eikö. Mutta kun vauhtiin pääsi niin juoksi tosi hyvin ja täydellä innolla koko matkan! Pikkusta tuunausta on nuo meidän valjaat vaille siihen asti että uudet valjaat löytyy. 

Tästä on nyt hyvä lähteä liikkeelle, suuntien muistelut saattavat olla aika hakusessa (kuitenkin viimeks rullistellessa niitä varsinaisesti käytetty) ja niiden muistelot tekis varmaan ihan hyvää. Uusia reittejä käytiin kattomassa ja nyt meidän kohdalla toivotaan vaan ettei lunta tule ihan hetkiin (katotaan miten afrikkalainen kiskoo sitten hangella :D) ja kivat syyskelit jatkuu pitkälle! Ja oman kunnon kohotus olis varmaan kans aika hyvä juttu -miten sitä onkaan päässy näin huonoon kuntoon itsekukin :D?
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)