tiistai 24. syyskuuta 2013

Mätsäreit, yhdistystä, toisten ja omien koirien reenejä

Onko muut järkyttyny iltasin vallitsevasta tuulesta ja kylmyydestä? Minä oon. Jotenki tämä syksy tuli taas ihan liian nopeasti ja pian, ei taas osannu muka ennakoida. Paluuta helteisiin ei kuulemma enää ole. Yhdistyksenkin puolesta syksy on alkanut nyt ihan tosissaan. Viime sunnuntaina järjestettiin syysmätsärit jossa sää suosi meitä tuulella ja satamattomuudella. Viikonloppu oli siis aika mätsäripainotteista ja kiirettäkin meinas pukata mutta tapahtuma onnistu kyllä tosi hyvin ja oon ylpee mein tiimistä :)! Ekoiks mätsäreiks aika mahtimeininki ja porukkaakin oli tosi kivasti!


Yhdistyksellä alkaa syksyllä loppukiri vuoden loppua kohden, ja ensikuussa starttaakin varmaan vuoden viimeiset kurssit, jäsenkirjeiden lähettelyä, yhdistyksen lehden suunnittelua, pikkujoulujen valmistelua sun muuta on tämä syksy aikalailla täynnä. Toivottavasti saadaan vielä reippaasti jäseniä mukaan niin päästään isolla porukalla viettämään pikkujouluja :)!

Lisäks tänään oli hihnakurssilaisten viimenen treenikerta, pikkupentujen eskari alkais sunnuntaina ja sit pääsee reenailemaan vaihteeks vähän erilaisempaa kohderyhmää. Kivaa pitkästä aikaa pentujen kanssa touhaamaan :)!!


Tänään käytiin myös kärryttelemässä, päästiin oikein kahteen pekkaan omilla kärryillä! Rytmiä ehkä hippasen jännitti hämärällä meneminen -mutta muuten veti aivan liekeissä ja tosi hyvin liinat kireellä eteenpäin. Jenna paineli siriuksen kanssa edellä ja kertaalleen kiidettiin Rytmin kanssa oikein ohi ja mentiin rintarinnan. Huomas miten Rytmilläki vetäminen oli toistaluokkaa ku toinen meni selkeesti edellä.


Näin nopeasti tällasia kuulumisia meillä. Ainiin, ja jos kaipaatte jääkaapin oveen sellasta pikakalendäriä, niin sellasen saapi tulostaa mein yhdistyksen sivuilta: (http://kankaanpaankoiraharrastajat.weebly.com/jaumlsenille.html). Johtuukohan tää muuten jostain syksyn ylikuormittumisesta vai mistä, mutta tuntuu että pää lahoo kokoajan enemmän :D!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)