sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Toivo postausta!

Kommentteihin pulpahtelee välillä erilaisia toivepostauksia jotka harmikseni unohdan aina koska ne jäävät postauksien uumeniin. Nyt saa siis toivoa erilaisia postauksia sydämentäydeltä, ja lupaan yrittää kirjoittaa niin monesta kuin suinkin pystyn! Lisäilen toivotut postaukset tähän alle sitä mukaa kun niitä tulee ja yliviivaan sitä tahtia kun ehdin niitä kirjoittamaan ja toteuttumaan! Lisäksi saa kertoa millaisia postauksia ylipäätään olisi kiinnostunut lukemaan!

II Päivä kuvina II Aktivointijuttuja II Sosiaalistaminen II Päivä koiran silmin II Treenivarusteet II Koirien vaatetus II Päivä kirjoitettuna koiran suusta II Päivä videona II Koirien kanssa asuminen II Asuinympäristö ja lenkkimaastot II Harrastukset II Vetojuttuja videoineen II Naksuttimen kanssa koulutus II Koirien kuvaaminen ja kuvien muokkauksesta II Portugalinvesikoira II Videopostaus miten hoidan yleensä koiria II Videopostaus lenkiltä II

22 kommenttia :

 1. Päivä kuvina tai videona on aina mielenkiintoinen postaus, mutta samalla myös mua kiehtoo itseäni aktivointijutut, sekä sosiaalistaminenkin on ihan jepa aihe. Myös päivä koiran silmin tai koiran suusta kirjoitettuna voisi tuoda hauskaa vaihtelua blogiin. Itseäni ei juurikaan kiinnosta treenivarusteet etc, mutta koulutusvinkit on aina tervetulleita! :D

  http://bctakeachanceonme.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Juttua modernista kouluttamisesta ja kiroilua vanhanaikaisista johtajuusteorioista - eli jatka samaan malliin kuin tähänkin asti. :D

  Ja ota kommentoinnista sanavahvistus pois. Se on ärsyttävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vanhoista johtajuusteorioista varmaan tulee kirjoitettua ilman erityisiä toiveitakin xD

   .. niin, ja sanavahvistus otettu pois käytöstä -katotaan paljonko lähtee roskapostia tulemaan :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. semmonen päivä ku kruisaillaan kolmipyörällä ;D?

   Poista
 4. päivä kuvina ja millaista on asua koirien kanssa, asuinympäristö ja mitä harrastatte, millaisia lenkkimaastoja suositte jne.

  VastaaPoista
 5. Vetojuttuja! :) Kuinka oot opettanu ja missä ja miten pitkiä matkoja vedätte, sekä ehdottomasti videota. Myös mahdolliset mokat videolle! :D Nii ja ois kiva päästä veteleen ja harjotteleen teidän kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listaan lisätty :)! Hittokun meidän elämä on tämmöstä -miten sen nyt sanois. Vaihtelevaa ja muutettiin jo täs välis satakuntaan xD! Mut ehottomasti jos saadaan kyytejä järjestyyn niin todellakin käydään yhdes vetelemässä!

   Poista
 6. naksutinkoulutus jos sellaista harrastat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän meillä naksutellaan, lisätty listaan :)!

   Poista
 7. Itse haluaisin tietää lisää portugalinvesikoirista :) Niin kuin, rotu sinun silmin? En tiiä, onko ihan höpsö ajatus...

  VastaaPoista
 8. videopostaus miten yleensä hoidat koiraa ja kun olette lenkillä ;)

  VastaaPoista
 9. Kirjoitappa koiranomistamisen moraalipuolesta. Miksi on ok pitää enemmän kuin yhtä koiraa pelkästään huvin ja harrastuksen vuoksi (koira on lihansyöjä) eli ei kaikkein eettisimmästä päästä lemmikeistä. Oma koirani (se roturisteytys) popsii järvestä kalastettua särkeä, ruotsalaista nappulaa (eläinsuojelulaki Euroopan tiukimpia) ja oman lihatuotannon jätteet (kana,kani). Koiraa ei kuljetella fossiilisten polttoaineiden turvin mihkään harrastelemaan vaan omasta pihasta lähdetään lihasvoimin. Oletko koskaan miettinyt näinkin perustavaa laatua olevaa kysymystä vai sivuutatko moraalipohdinnat nykyihmisen tyyliin; ei kiva aihe en jaksa lätistä näin negatiivisista asioista. Ja pieni punainen lanka edelliseen kohtaamiseemme: kyseenalaistit roturisteytysten järkevyyden. Samalla järkevyys argumentilla voi näin johdateltuna romuttaa koko koiraharrastuksesi. Kennelliitto on käyttänyt valtaa diktaattorin tavalla joten en halua olla heidän kanssaan missään tekemisisssä koskaan ikinä. On siis järkevää omistaa roturisteytys jota hoidetaan tavalla joka ei aiheuta kärsimystä muille eläimille eikä ruoki autoritaaristä kapitalististä järjestelmää. (=kennelliitto ja sen tytäryhtiöt).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ei olisi enemmän kuin ok pitää enemmän kuin yhtä (koira on laumaeläin eikä toisen/toisten koirien seura pahitteeksi ole) koiraa pelkästään huvin/harrastuksen vuoksi?

   Ihan en nyt saa auki kommenttiasi. Samalla kun moralisoit (vai?) koirien pitoa koska kyseessä ei ole (lihansyönnin vuoksi?) eettisin eläin, kasvatat kanoja ja kaneja meille eettisesti eläville ihmisille ja samalla ruokit koiraasi näillä?

   Minusta on moraalisesti väärin, jos koira ei pääse toteuttamaan laji/rotutyypillistä käyttäytymistän. Jos se vaatii autolla liikkumista (julkisetkin on tosin keksitty vaikka niilläkään ei jokapaikkaan pääse) niin sitten mennään ja yhdistetään vaikka kauppareissu samaan niin saadaan kaikki hyöty autoilusta irti kerralla.

   Luulen, että koirien kanssa harrastaminen ei ole syy siihen miksi maailma on tällä tolalla kuin on.

   "ei kiva aihe en jaksa lätistä näin negatiivisista asioista" Nyt meni ohi :D?
   En tiedä, mihin kohtaamiseen tai postaukseeni viittaat kommentillasi, mutta avaa toki lisää. Sinulla on nyt jotenkin suuri asennevamma kennelliittoa kohtaan -ok.

   Poista
 10. Kirjoita Kennelliiton ja erityisesti FCI:n mädännäisyydestä. Niin ja ota ne vaaleanpunaiset lasit pois ensin että voisit kirjoittaa jotain muuta kuin heidän sanelemaansa propagandaa. Koirajalostus vrt. evoluutiobiologia voisi toimia punaisena lankana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukulasini taitavat olla mustavihreät ja Rytmin pureskelemat linsseistä halkeilleet, eivät vaaleanpunaiset :). Jos jossain olen kirjoittanut FCI:n sanelemaa propagandaa niin huhhuh. Mutta hyviä kirjoituksia olen asiasta lukenut, niin puolesta kuin vastaan. En kuitenkaan koe aihetta (ainakaan vielä) sellaiseksi josta kirjoittaisin. Ja jos kirjoittaisin -en olisi kuitenkaan niin mustavalkoinen asiassa kuin toivoisit, valitettavasti. Palataan kuitenkin asiaan mikäli otan urakakseni aiheesta kirjoittaa :)

   Poista
 11. Kirjoita miksi jotkut Koiraharrastajat uskovat tietävänsä mikä on oikein ja mikä ei paremmin kuin muut kanssaeläjät. Miksi saa haluta, ottaa ja kasvattaa esim. leijonanmetsästyskoiraa mutta roturisteytys on ehdoton ei. Avaa vielä tätä mainitsemaasi turhaa kasvattamista...ei oikein auennut, mitä turhaa siinä on jos haluan koiran (en sukurutsattua) ja joku sellaisen tajoaa niin.... Mainittakoon katsantokantaani, puhun koiran ottamisesta...ei mitään Rotua! Olen näet omistanut vahvaluontoisia koiria joten uskon pärjääväni monenmoisen piskin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Avaa vielä tätä mainitsemaasi turhaa kasvattamista.."
   Kommentoisitko postauksen alle mistä nyt puhut?

   Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)