tiistai 3. syyskuuta 2013

Linkkaa blogisi! - päättynyt!


Aika huimaa, meidän blogilla on 60 lukijaa! Huisin moni on löytänyt meidät ja mekin halutaan löytää uusia blogeja luettavaksi! Uusien blogien löytäminen syysiltojen ratoksi piristää mieltä, niimpä ajattelin tehdä täysin tavallisen mutta ainakin itseäni piristävän, "linkitä blogisi" -postauksen! Toivottavasti linkität blogisi, löydät uutta luettavaa ja lukijoita blogillesi tätä kautta.

Kun blogeja on keräilty kuukauden päivät, käyn jokaisen läpi ja etsin niiden joukosta neljä suosikkiani toisen viikon aikana. Ilmoita siis blogisi viimeistään sunnuntaina 6.päivä lokakuuta kommentointilootaan niin pääset mukaan arvosteluun!

Arvostan blogeissa selkiyttä niin ulkoasultaan kuin sisällöltään. Kaunista ja simppeliä, normaalia arjen turinointia ja ihania kuvia. On kiva kuulla mitä treenien välissä tehdään ja mitä koirille kuuluu arjessa. Eniten kuitenkin vaikuttaa kokonaisuus, laittakaahan siis rohkeasti linkkiä alle!

Minua eniten miellyttäneiden blogien (jotka ovat myös Rähinäryhmän lukijoita) kesken arvotaan pienenpieni palkinto. Lisättyäsi blogisi kommentointilootaan, vinkkaa tästä postauksesta myös parille kaverillesi jotta hekin hoksaisivat linkata bloginsa tänne.

Ihanaa syksyn odottelua kaikille

// Toivon, että linkitettävissä blogeissa kerrottaisiin ihan sanalla kahdella mistä blogi kertoo. Olisi myös toivottavaa etä vaikka blogin pääpaino ei olisi nelijalkaisissa karvakasoissa -ne vilahtelisivat siellä jonkin verran! -3.9

PÄÄTTYNYT!

73 kommenttia :

  1. www.peppi-az.blogspot.com

    16-vuotias tyttönen kertoo vaihtari-elämästään Las Vegasissa sanoin ja kuvin:)

    VastaaPoista
  2. Bolognese Halla:
    http://ripaus-onnea.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. http://kiirajakiharat.blogspot.fi/

    Aloitteleva koiraharrastaja kertoo koirista, koiraharrastuksista ja ihmettelee muutenkin koiramaailmaa.

    VastaaPoista
  4. Take A Chance On Me

    ps. ota tuo bottivahviste pois, pliis ;___;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itseasiassa juuri eilen sitä mietin (ketuttaa itteekin kommailla blogeihin joissa se on!), mutta tuli niin prkeleesti sitä roskapostia kun se ei ollut päällä. Katotaas nyt mitä tapahtuu kun otin pois päältä :)

      Poista
  5. http://auringonallajamuualla.blogspot.fi/

    piti ny linkata kans : )

    VastaaPoista
  6. Nyt vasta tajusin etten ollutkaan lukijana vaikka blogia seurannutkin oman suosikkilistan kautta :) No nyt olen :D

    Mun blogi ei ole pelkästään koirablogi, löytyy myös leivontaa, käsitöitä kuten kaulapantoja sekä muotokuvatauluja. Melkoinen sekametelisoppa blogi :D http://eija-h.blogspot.fi/

    Keväällä tein mun tauluille oman blogin, jotta taulujen tilaajien on helpompi seurata valmistumista:) http://katkopiirto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. http://koeruuvet.blogspot.com Kahden metsästys- ja harrastekoiran arkea sanoin, kuvin ja piirroksin.

    VastaaPoista
  8. http://beatheshepherd.blogspot.fi/ - Valokuvausta, koiria & grafiikkaa. :)

    VastaaPoista
  9. http://huiskuhantammme.blogspot.fi/

    Kolmen cavalier tytön elämää valokuvin ja tekstein

    VastaaPoista
  10. Trikkihirmu ja Hulikettu:
    http://trikkihirmu.blogspot.fi/

    Kertoo arjestani kahden nuoren koiran kanssa. Toinen 9kk ja toinen 15kk. Hups. Kisaura on toisella korkattu ja toisella ne on edessäpäin. :) Myös näytelmät kuuluvat jotenkuten elämään joten kaikennäköistä kirjoiteltavaa löytyy! :D

    VastaaPoista
  11. hurttateam.blogspot.com
    zennytintti.blogspot.com

    Se mulle lähetetty edellinenkää palkinto ei oo tullut, mihin mahtoi jäädä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, ei tullu :O? Enemmän ku härdelliä oli sillon ku tuli parikin muuttoa siinä ajassa mutta kyllä ne on valmiina lähtemään ollu, mä tutkin asian heti!

      Poista
  12. http://jimitheranskis.blogspot.fi/

    Ranskanbulldogin elämää ja kommelluksia. Tällä hetkellä blogi on ihan sekamelskana, kun muikkaan sitä mut kyllä se kohta selkiää.

    VastaaPoista
  13. Suuria kuvia, mietteitä, päivän asuja, luonnon kuvaamista, inspiraatiopostauksia, pala arkea.

    http://annikaamanda.blogspot.com

    VastaaPoista
  14. http://eetusreign.blogspot.fi/

    15-vuotiaan pojan lifestyle-tyylinen kuvapainotteinen blogi =)

    VastaaPoista
  15. http://riemuidiootteja.blogspot.com

    VastaaPoista
  16. Rakkaat linkkailijat, mää tiedän että tämmöset "Linkkaa blogisi" on kivoja koska monet, monet löytävät niiden kautta uutta luettavaa. Toivon kuitenkin, että jokainen joka linkkaa tänne bloginsa olisi lukenut tuon ylläolevan tekstin jossa lukee mm.

    "Arvostan blogeissa selkiyttä niin ulkoasultaan kuin sisällöltään. Kaunista ja simppeliä, normaalia arjen turinointia ja ihania kuvia. On kiva kuulla mitä treenien välissä tehdään ja mitä koirille kuuluu arjessa. Eniten kuitenkin vaikuttaa kokonaisuus, laittakaahan siis rohkeasti linkkiä alle!"

    Tarkoituksena on tosiaan löytää blogeja joissa viuhahtaa koiratkin tekstein ja kuvin (ei suinkaan tarvitse olla pääpaino koiruuksilla). Otin varaslähtöä blogien katseluun ja huomasin että muutamissa blogeissa ei käsitellä koiria millään muotoa. Tein pienen muutoksen myös tuohon alkuperäiseen tekstiin tämän huomautuksen johdosta :)

    Mutta jatkakaa linkkailua, ihania blogeja :)!

    VastaaPoista
  17. Ihan Suppilona!

    Tarina Susu-aussiesta. Toilailua tokokentillä ja humputtelua hakumetsissä, pelkojen voittamista ja arjen sattumuksia. Videoita, kuvia ja kisaraportteja. Kirjurina toimii Sirkku, säännöllisin väliajoin ylianalysointiin kompastuen.

    VastaaPoista
  18. Kääpiöpinseripennun Ninjan ja parin isomman kaverin elämää.

    http://ninjanloki.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  19. Suomenajokoira Virkun ja talvikko Mutkun touhuilua. Virkun kanssa treenaillaan rally-tokoa ja agilityä metsästyksen ohella. Mutkun juttuja ovat näyttelyt aikataulujen sopiessa ja kameran edessä pällistely. Blogi koostuu treeni- ja näyttelyjuttujen lisäksi myöskin juniorhandlerista ja valokuvauksesta.

    http://pupujenkauhu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  20. Parin käyttis seeferin ja brassin elämästä kertovaa blogia löytyypi täältä:
    http://ainaarmas.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  21. Lobo sakemannin elämää sekä omistajan pohdintoja koiramaailmasta.

    http://lobsteri.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  22. Koiratädin ihmemaa

    Ehkä melkein valokuvausblogiksi luokiteltavissa. Pääosassa ensimmäinen ja ainoa oma koirani sekarotuinen Nana. Blogissa esiintyy myös meille kovasti kotiutunut hoitokoirani berninpaimenkoira Timo. Lisäksi hoitokoirani pyörivät vierailevina tähtinä mukana, ja hoitohevosestani on myös aina välillä kuvia.

    VastaaPoista
  23. http://jedinmaailma.blogspot.fi/

    Elämää harrastuscockerin (kyllä, nekin harrastavat!) kanssa pääasiassa agilityssa, mutta myös tokossa, jäljellä, taipparitreeneissä... Menossa mukana lisäksi loppulauma eli sairaseläkkeestä nauttiva IMHA-potilassheltti, pääkopan ongelmien kanssa painiva vähän nuorempi sheltti ja husky, joka uskoo olevansa maailmanvaltias. Pyrin kirjoittamaan asiat niinkuin ne ovat ja olen käynyt mm. läpi nuoremman sheltin hermoista aiheutuneita ongelmia ja välillä vuodattanut kyyneliä ja kirjoittanut. Vastapainoisesti kirjoitan myös ilot niiden ansaitsemalla riemulla.

    VastaaPoista
  24. http://kerttupetteri.blogspot.fi

    Kertun kujeita on lähes joka päivä päivittyvä aktiivinen blogi, joka kertoo Kerttu-kelpien elämästä ja harrastuksista. Aiotaan jossain vaiheess aihemaailmalta vähän laajeta postausjuttujen kehittyessä, mutta katsellaan. :)

    VastaaPoista
  25. http://mielikuvailua.blogspot.com/ 18-vuotiaan helsinkiläistytön valokuvausblogi

    VastaaPoista
  26. www.elsanneli.blogspot.fi

    Kahden hyvin reviiritietoisen espanjanvesikoiran omistajan iloinen kertomus arjesta ja sen täydentämistä asioista kuten muodista ja rakkaudesta valokuvaamiseen.

    VastaaPoista
  27. http://saijis.blogspot.fi/

    19-vuotias tyttö, joka rakastaa muotia, shoppailua, korkeita korkoja, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, liikuntaa, hyvää ruokaa, rusketusta & biletystä! Blogi sisältää myös tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :-)

    VastaaPoista
  28. http://matildannas.blogspot.fi/

    Intohimoa DIY-projekteihin ja second handiin, riemuidiootteilua, shoppailua, inspiraatiokollaaseja sesongin ja toiveiden mukaan, muotia ja tyyliä mm. asukuvien muodossa. Muodin sekaan olen yhdistänyt intohimoni ruuanlaittoon. Tästä syystä asukuvien seassa vilisee vinkkejä leffaherkuista pullanleivontaan<:

    http://matildannas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  29. http://vinskin.blogspot.fi/

    Monitoimilaika Vinskin elämää seruaava blogi, taustalla hamsteri Mötkö :-) Lajeina mm. kotiagility, toko, mätsärit, veto ja jäljestys.

    VastaaPoista
  30. http://rhodeposse.blogspot.fi/ Rhodesiankoirien elämää. Hillan poismenon jälkeen rhodesianhilla.blogspot.fi blogi muutti uuteen osoitteeseen ja pentutarinaa alkaa tulla 20.9 jälkeen, kun pikkuriiviö kotiutuu :)

    VastaaPoista
  31. http://siiselirottablog.blogspot.com

    Valitettavasti ei vaan oo koirablogi :(
    enemmänki valokuvaus/ muoti / lifestyle hössötys

    VastaaPoista
  32. http://lisamarias.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  33. http://iddaann.blogspot.fi/

    15-vuotiaan tytön lifestyleblogi laadukkailla kuvilla :)

    VastaaPoista
  34. http://kaasnatenho.blogspot.fi/

    Elämää ja arkea kääpiösnautserin ja mäyräkoiran kanssa.

    VastaaPoista
  35. http://kirjatytto.blogspot.fi/

    12-vuotiaan tytön elämää.
    Blogisssa tarinoidaan omasta elämästä yleensäkin, valokuvaamisesta ja kaikesta muustakin tärkeästä. Elämää vauhdittaa Sileäkarvainen noutaja Sirius, joka pursuaa energiaa.

    VastaaPoista
  36. http://radai-s.weebly.com/blogi.html

    Aloittelevan kasvattajan kotisivut ja blogi. Elämää Siperianhuskyjen kanssa... ja tarinoita ongelmallisesta vuodesta australiankarjakoiran kanssa. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa!!

    VastaaPoista
  37. http://www.ellataimi.blogspot.fi/

    20-vuotiaan turkulaistytön lifestyleblogi, joka sisältää muun muassa asuja, ajatuksia ja elämää.

    VastaaPoista
  38. http://la-vida-es-la-aventura.blogspot.fi/

    17vuotiaan lifestyle blogi :) Ja mulla on kaks koiraa, Westi ja chihu, että niistä laitan kuvia aina vähän väliä :)

    VastaaPoista
  39. http://emilynblogi.blogspot.fi/
    Lifestyleblogi, ja multa löytyy jonkin sortin nelijalkainen karvakaveri:3

    VastaaPoista
  40. http://leicapicardi.blogspot.fi/

    Picardienpaimenkoira Leican blogissa käsitellään canicross ja hiihtoharrastusta (+normaalia elämää picardin kanssa), sekä samalla omistajien treenausta.

    VastaaPoista
  41. Kuusi frettiä ja akitaprinsessa, otteita arjesta, harrastuksista ja vähän muustakin. :)

    Http://tassujentahdissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  42. Kerron blogissa hevosista ja omasta elämästäni.
    blogini on: kivenheitonpaassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  43. Kerron blogissa elämästäni ja hevosestani jaylläpitoheposta www.aamujamina.blogspot.com

    VastaaPoista
  44. Nuori tyttö kertoo urheilusta ja urheilijan elämästään, ripauksella lifestyleä.
    http://www.littlefit.blogspot.fi

    VastaaPoista
  45. http://livingmylife-nea.blogspot.fi/

    lifestyle-blogi, jossa aina sillontällöin vilahtaa koiria ja heppoja :-)

    VastaaPoista
  46. http://www.ottiiis.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  47. http://beautifulmessbysaara.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  48. Pääroolissa Siperianhuskyt mutta aiheet vaihtelevat kaiken mahdollisen ja etenkin mahdottoman välllä!

    http://www.whitewisdoms.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  49. http://romminseikkailut.blogspot.fi/

    Kertoo nuoren shelttipojan elämästä ja muistakin koiriin liittyvistä asioista.

    VastaaPoista
  50. http://karvapartio.blogspot.fi/ Parin pitbullin, kissan ja matelijan elämää seuraava blogi + emännän paatoksia...

    VastaaPoista
  51. http://hillitonpikkumyy.blogspot.fi/
    Novascotiannoutaja Kiiran elämää vierailevien tähtien kera.

    VastaaPoista
  52. Veden valamia - labradorinnoutaja Norppa

    Norpan ja minun polut kohtasivat vuodenvaihteen 2012-2013 tienoilla - mitä sen jälkeen? Ensimmäisen koiran kanssa kohdattuja arjen haasteita, keltanokan treenivolinaa ja vino pino koirakuvia. Jos joskus viisastun kylliksi, niin luvassa on ehkäpä myös asiatekstejä erilaisista koira-aiheista.

    VastaaPoista
  53. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  54. mary-mariia.blogspot.com

    Tässä blogissa käsitellään nuoren tytön arkea ja askareita. Juuri sinua (postauksen tekijää) blogini saattaa kiinnostaa vain ihan pikkuriikkisen, mutta jos löytyy vähän nuoempaa sakkia niin blogini olisi mielellään ottamassa vastaan uusia innokkaita lukioita. Koiria näkyy aina välillä ja varsinkin nyt kun kaverin koira on pentuja saanut.

    VastaaPoista
  55. http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

    "Sadetakin Suojassa"- kertoo nuoren naisenalun arjesta viiden sheltie ja yhden baldwin, sijoitusmarsun kanssa. Marsujen kanssa tapahtuu monia kommelluksia, sekä kotona että marsunäyttelyissä. Ikävä kyllä tähänkin harrastukseen kuuluu ne alamäet joista ajanmyötä noustaan.

    VastaaPoista
  56. New Limit's kääpiöpinsereiden elämää http://newpinlimits.blogspot.fi/ Kotona viisi narttua :)

    VastaaPoista
  57. Kääpiökoirat elävät aktiivista koiran elämää. isolla K:lla. Treeniä, kouluttautumista ja arkea runsaiden kuvien värittämänä.

    http://elamanikaakat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  58. http://www.nothing-interesting-to.blogspot.fi/

    16-vuotias tyttö pohjois-pohjanmaalta kirjoittaa lifestyle blogia jossa mukana heppoja ja chihuahua koirani. Yritän laittaa joka postaukseen kuvia, teen videoita jos toivotaan ja muitakin toivepostauksia pyrin toteuttamaan. Tervetuloa lukijaksi, niitä kaivataan aina lisää ! :)

    VastaaPoista
  59. http://hopeoverfearr.blogspot.com

    Lifestyle kategoriaan kuuluva blogi eli postailen millon mistäkin :-) Myös koirani (valkoinen länsiylämaanterrieri) esiintyy blogissa usein :-)

    VastaaPoista
  60. http://polarbearcassu.blogspot.fi/
    Blogi kertoo 4 vuotiaan Cotoni uroksen arjesta.
    Hihnan toisessa päässä 23 vuotias tyttö Jyväskylästä.
    Paljon kuvia & videoita.

    VastaaPoista
  61. http://vuonna2014.blogspot.fi/
    Blogi kertoo minun ja tammikuussa 2014 vuoden täyttävästä berninpaimekoira Sennistä ja meidän harrastuksista mm. tottis, jäljestys ja agility

    VastaaPoista
  62. http://tervuraptori.blogspot.com
    Pieni tervu kasvaa ja kehittyy, niin treeneissä kuin kotonakin. :3

    VastaaPoista
  63. Ompas teillä tosi hieno ploki, Rakkimuksen plokin kautta teidät löysin!
    Ja piilomainostetaan nyt omaakin samalla; Semper Fidelis, http://ainauskollinen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  64. http://whippetsandfriends.blogspot.fi/
    Kahden whippetin ja minun eloa

    VastaaPoista
  65. http://senttico.blogspot.fi/

    Blogissa seikkailee kaksi russelia sekä yksi sheltti. Tarinointia arjestamme sekä treenailusta!

    VastaaPoista
  66. PÄÄTTYNYT!
    Jei, aikamoinen määrä blogeja kahlattavaksi, operaatio käynnistyy tällä viikolla ja lempparit valkataan kunhan kaikki on käyty läpi ja arvonta on suoritettu :)!

    VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)