maanantai 2. syyskuuta 2013

SYKSY!

Kai se on vain myönnettävä -syksy tuli vaikka sitä miten yritti välttää! Oon tässä viimevuosien aikana kääntyny vakaasti kesäihmiseksi ja syksy on tuntunut aina vain raskaammalta ja vaikeammin kohdattavalta. Tänä vuonna muutoksia onkin sitten aikatavalla jotka ovat pitäneet mielen poissa vuodenajan vaihtumisesta. Muutto toiselle paikkakunnalle, yhdistystoiminta kursseineen ja arjen aloittaminen uusissa ympyröissä on kieltämättä tehnyt osansa. Koirille on nyt enemmän aikaa ja tuntuu että puhtia olisi vaikka mihin!

Tässä kuussa alkaa monen monta uutta kurssia ja oon ihan liekeissä niiden vetämisestä! Yhdistystoiminta tuntuu jotenkin konkreettisemmalta nyt kun asuu samalla paikkakunnalla eikä treeneihin tarvitse lähteä sadan kilometrin päästä ja muiden toimihenkilöidenkin kanssa voi olla taas tiiviimmin tekemisissä ja suunnittelemassa uusia juttuja niin tapahtumien kuin kurssien merkeissä. Kyl tää yhdistystoiminta on vaan aikamoinen valopilkku täs pimenevässä syksyssä :)


Koiruuksillekin kuuluu oikein hyvää! Niistä on tullu ihan kankaanpääläisiä taas. Samperin kanssa tietysti vähän pitää olla varpaillaan ettei eroahdistus puhkea ja yksinolotreenejä onkin harjoiteltu reippaasti -eikä ainakaan vielä mitään ongelmaa ole ollu. Kerran eroahdistus -aina eroahdistus. On ollu kuitenki kiva huomata että tää on Samperille ensimmäinen "kotikoti", osaa rauhottua ja nukkuu tosi usein erihuoneessa missä oon ite eikä häkelly vaikka lähden ovesta ulos vaan saattaa jäädä paikoilleen vaan makaamaan. Rytmi nyt on oma itsensä ja valkaa aina vaan parhaimman makuupaikan mistään muusta välittämättä :)

Ovisummer meillä tulis opetuksen alle (onhan sekin pitänyt jo monen monta kertaa koirille opettaa..). Eli ovisummerin soidessa osaisivat mennä ns. "omaan paikkaan" (sohvalle), rauhoittumaan niin että eivät hösää heti vieraiden jaloissa.

KATTOKAA MIKÄ KUVALÖYTÖ xD!
Mitenkäs muilla on syksy lähtenyt sujumaan? Ja mä honasin just että mein blogilla on 60lukijaa! Aika vau, sen kunniaks jotain pientä linkkaa blogisi postaustakin tulossa lukijoille :)!

6 kommenttia :

 1. Harmittaa kun kesä on takanapäin. Tosin syksy on lähtenyt tosi kivasti käyntiin eläinkirjoja ostellen ja eläinkoulutusta opiskellen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä joku syksyn juttu noi kaikki koulutuskirjat ja muutenkin opiskelu vaikka ei koulunpenkillä enää istuiskaan! Jotenki tuntuu et syksyllä on enemmän aikaa istahtaa sohvalle muistiinpanovälineiden kanssa :)!

   Poista
 2. Kesä meni kyllä sairaan nopeesti! Mä kaipaan lämpimiä säitä, mutta toisaalta ihanaa kun pääsee kunnolla liikuttaa koiraa päivisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lämpimät yöt! Nyt alkaa puolenyönaikaan kaipaamaan jo pitkiä kalsareita jalkaan ja tuntuu että justhan niistä vasta pääsi eroon!

   Poista
  2. No älä! Mä oon kaivanu jo villasukat esiin ja kyllä koulussa katottiin kun rohkeasti menin villasukat tennareista pursuten sinne. Mutta kun kylmä. :(

   Poista
  3. Eikä xD! Mulla on vielä sentäs pysyny villasukat vaan kotosalla jalassa, viimeks tänään uskaltauduin vielä paljain jaloin ulos. Iskee ahdistus pienelle maalaistollolle kun pitää alkaa tosissaan kokoajan kenkiä käyttämään eikä voikaan liikuskella paljain jaloin jokapaikassa! Jos talves jotain hyvää on, niin hirvikärpästen katoominen!

   Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)