lauantai 29. kesäkuuta 2013

Yhdistyksen kesäpäivät!

Aikamoinen viikko takana. Alkuviikko yhtä härdelliä, torstaina samperi (joka on ok nyt), eilen vielä Stellan eläinlääkäri ja kesäpävät lauantaina. No, stellan eläinlääkäri meni fyysisesti ok. Varasin siis sille ajan mikäli räyhääminen johtuu mahdollisesti kivuista -mutta ei. Ventelän mukaan noin hyvännäköistä rotikkaa ei ole nähnyt miesmuistiin eikä tyyppivikojakaan ole löydettävissä. Pääkoppa se on joka hoitoa tarvii. Niin. Oliko tämä sitten helpotus vai jotain mutta, tiedä sitten. Mutta kuitenkin siitä lisää ehkä myöhemmin. Yhdistyksen kesäpäivät!

Kesäpäivät meni aikamoisessa vilinässä, milloin oltiin jakamassa mainoksia torilla, milloin kojulla ja milloin kuvailemassa. Sää suosi meitä yllättäen sittenkin eikä sadetta saatu juuri laisinkaan niskaan. Porukka oli hyvällä tuulella ja koirat sitäkin paremmalla. Muutamia posekuviakin tuli napsittua ja odottelevat koneella tällä hetkellä valmistumistaan. Rytmi pääsi mukaan kesäpäivien humuun -nukkui koko ajan lungisti häkissään ja loppupäivän sai hengailla pihassa meidän kasaillessa tavaroita pois. Kolme koiraa info/arvontapisteen takana nukkui omissa häkeissään kuin mitään ympärillä ei tapahtuisikaan. Ei paljoa muut koirat tai vinkulelujen piippaamiset haitannu unta koirilla :)

Lisää kuvia voitte käydä katsomassa Kankaanpään Koiraharrastajien blogista, johon tulossa lisää juttua vielä kunhan saadaan tämä kaikki loppuhärdelli jaloista pois :)

Oma roolini kesäpäivillä oli pitkälti valokuvaus sekä kurssitarjonnan esittelyä. Hetken aikaa tuli infolappusia katseltua että noinkos paljon meillä onkin kursseja! Tarjontaa siis on! Oli kiva nähdä uusia ihmisiä ja jutella koirista, kursseista sun muista. Muutamat löysivät tiensä kurssille ilmoittautumiseenkin ja jäseniäkin saatiin lisää. Hyvä päivä siis kaiken kaikkiaan takana ja eikun uusia tapahtumia suunnittelemaan!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)