perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kilsa kohta rikki!

Aikamoinen koirapäivä kaikesta sateesta huolimatta! Käytiin ostostelemassa hieman verta ja pengottiin Rytmin jälkivaljaat varastosta. Sateen takia ei kuitenkaan lähdetty vielä jälkeä tekemään (odotellaan innolla josko huomenna olis parempi keli), ja katotaan muistaako äijät touhusta mitään! Rytmi on ollu viimeks jäljellä pienenä poikana ja tykkäs hirveesti, Samperi ei koskaan. Erityisesti Rytmille tosta vois löytyä harrastus harrasteltavaksi, sitäkun ei aikanaan tuo ihmisten etsintä kinostellu.

Mutta. Itseasiaan, eli tämän päivän treeneihin! Sateessa tuli pieni tauko joten pakattiin Päivin kanssa lauma välineineen ja vetohäkkyröineen hiaceen ja lähdettiin metsää kohti.

Tehtiin Rytmin ja Samperin kanssa pari vetoa, toinen reipas 600m ja toinen reipas nelisensataa, eli siis meillä on kilsa lähes yhtä soittoa täynnä!
Jätkät veti aivan mahtavasti kimpassa, eikä Rytmi ollu tälläkertaa mitenkään ylivertanen. Eivät nyt täysin tasaisiakaan mutta tosi hienosti meni! Samalla kaavalla, eli palkkaaja oli vedon päässä nakkikipon kanssa jolloin jätkät sai juosta suoraa kipolle syömään. Innolla veti molemmat eikä matka ollut yhtään liian pitkä -intoa jäi vielä talteen ja enskerralla vedetään varmasti yhtä hyvällä innolla. Oon niin innoissani ku menivät niin loistavasti! Nopeutta sykemittarin mukaan oli hippasen alle 25 et kyllä ne vauhdilla tulee ja kuraa hiekan kanssa lentää silmiin kiitettävästi! Todisteita kuvannu Päivi :)

Koska viimeks jäi pohdituttaan toi jätkien eritasoisuus ja mietin Samperille/Rytmille eri paria, koitettiin vielä jätkien yhteisjuoksun jälkeen Samperia Pirkon kanssa. Piikko on kuitenki juossu vaan pari kertaa niin aika äijänä se juoksi Samperin rinnalla. Tosi hyvin meni ja Samperi lähti käskystä liikkelle vaikka pirkko ei luonnollisesti käskystä ymmärtänyt hölkäsen pöläystä -lähti se hienosti kuitenki Samperin perässä liinat kireellä paahtamaan eteenpäin!

Portugeesivoimaa!


Hetken päästä sit kokeilemaan kolmen koiran valjakkoa, portugeesilla ja rhodella ;)
Jennaa, me tarvitaan taas kohta sun kauppaa!

2 kommenttia :

 1. Blogissasi on hirveän iloisen ja rennon näköistä menoa. Ulkoasu on mun mielestä tosi persoonallinen ja blogissa on kivasti sisältöä, riittää lukemista vähän pidemmäksikin aikaa. Ja haaste-arvonta on tosi kiva keksintö! :)

  Pienen ja mukavan kommentin kirjottaminen ei vie kauaa, mutta se tuo saajalleen suuren ilon! Siks haastankin just sut kirjoittamaan muutamaan muuhun blogiin, tutuihin tai tuntemattomiin, piristävän kommentin ja haastamaan heidät tekemään saman.
  Pistetään ilo kiertämään! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsääntöisestihän meillä on iloista ja rentoa, kiva et se välittyy myös ruudun toiselle puolelle :)!

   Mukava haaste, ehottomasti lähtee kiertoon täysin uusille blogeille!

   Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)