maanantai 24. kesäkuuta 2013

"Projekti"koira Sirkkeli, tä?

Sirkkeli on nyt viettäny meillä vaihtistaan yhden yön verran. Aika jännää, tuntuu että taas on koossa lauma, ei tuo kaks koiraa kyllä oo oikein mikään määrä! Jos nyt kuitenkin edelleen saisin itseäni hillittyä.. Sirkkeli nyt ei kyllä varsinainen projekti ole, kunhan hieman hengailee mukana kattomassa miltä tuntuu pyöriä jätkien kanssa ja isommassa laumassa.

Lisäks ollaan käyty jotain perusjuttuja lenkkeilystä ja peruskäskyjä. Perseilyä ei oo ainakaan vielä ilmenny ja jätkä nukkuu tosi rauhallisesti ja oman paikkansakin on löytänyt nukkumiseen, ei pihistele enää jätkien ruokaa ja muutenkin kuuntelee hyvin mitä mieltä jätkät on sen touhottamisesta B).

Kuuman päivän (eli pitkälti sisällä hengailun) kunniaks lähdettiin käymään ulkona, ja Päivi otti omaa laumaansa sekä hoitokoiraansa mukaan. Oli sirkkelilläki vähä ihmettelemistä olla osa kuuden koiran soheltavaa joukkoa! Mallaan sirkkeli tykästy -ei vaan oikein hoksannu et Mallan mielest sen leikki oli suolesta :D Lopuks pääsivät jo jopa pieneen yhteisymmärrykseen kun kaikki kolme jätkää ei ollu pyörimäs ympärillä.

Sirkkeli tuli ihan sairaan hyvin aina luokse! Vaikka muut paahto erisuuntaan niin äijä lähti kyllä luokse kun sitä pyysi -luojan kiitos otin nakit mukaan palkkaamiseen :)!

Jännästi toi kyllä rikastuttaa omaa laumaa toi kolmas pyörivä häntä. Vaikkakin kysees on tommonen rauhaton, kehittelevä pentu. Jätkät on ollu kokoajan hyvällä fiiliksellä eikä yhden lisääntyminen laumaan tunnu missään (tottunukki varmaan näihin väliaikasiin persooniin). Sirkkeli mahtu jopa yöllä meidän sänkyyn nukkuun vaikka rymmi jaksoki aika kauan möristä (miten niin unikiukkunen) aina liian lähelle mönkiessä.

Kaikki kuvat Päiviltä;


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)