torstai 6. kesäkuuta 2013

Lunkia meininkiä

Ihanan lunki päivä. Rakastan tämmösiä, aamulla heräiltiin, hieman siivottiin ja tehtiin ruokaa, päivä meni ulkona istuskellessa eikä koirienkaan kanssa tehty oikeastaan mitään, lämpöä riitti tällekin päivälle tarpeeksi. Ukkosen ja sateen sekamelska -ihana tekosyy olla tekemättä yhtään mitään muutakuin kuvailla koiria nurtsilla maatessa. Totesin taas, että mulla on aika parhaat koirat just mulle. Vaikka molemmat on välillä mitä on, semmosia taulapäitä ettei paremmasta väliä -mutta eilinen haaste jonka tein, sai miettimään asioita eri kantilta. Kaikki minulla olleet koirat ovat opettaneet minulle paljon ja eri asioita, yhdenkään tuhoutuneen asunnon, poliisien soitoista koirien ollessa rappukäytävässä availtuaan ovia, murtauduttuaan kauppoihin sisälle -en vaihtaisi pois.

Illalla vedettiin hippasen reenejä yhdistyksen puitteissa, ja uusia ajatuksia kirjoitteluihin tuli taas. Meillä on hyvät tottisteluryhmät koossa jotka kylvää mussa aina uusia ajatuksia, toimintatapoja, huomioita ja ilon aiheita. 

Rytmikin pääsi (jälleen) koulutukseen häiriökoiraksi. Rytmi se taas makoili rauhallisesti (hommaansa tympiintyneenä) kun Samperi piti jättää pienen ja välillä paukahtelevan ukkosen vuoksi kotiin. Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)