lauantai 8. kesäkuuta 2013

Äijäilyä, penneleitä, mökkiä ja uimista

Meillä harrastettiin äijäilyä tänään Masiinamessuilla. Pojatkin pääsi pitkästä aikaa messuilun ja suuren väkijoukon keskelle pällisteltäväksi. Tosin, omistajaa ei kauheasti nuo koneet kiinnostanu (jännä?) joten kesken kaiken lähdettiin poikien kanssa metsään talsimaan ja odottelemaan porukan kiertelyn loppumista.

Lisäksi epäluuloiset vanhemmat taas varoitteli Rytmistä lapsiaan. Juteltiin siinä erään tuttavan kanssa jolloin Rytmi heittäty tapansa mukaisesti nukkumaan. Näin sivusilmällä että pieni poika juoksee silittämään Rytmiä joka katsahti poikaa ja jatkoi uniaa. Silittely jatkui ehkä kolme sekuntia kunnes pojan äiti huusi pojalle "Heti pois sieltä, ei tuon näköistä koiraa mennä silittämään!" Parin metrin päässä seisoi pieni räköttävä koira (jonka luo en itsekään olisi välttämättä mennyt) ja poika kysyi äidiltään että saako sitä sitten mennä silittämään -äitihän antoi sille siunauksensa. Se on kyllä jännä :)

Niin taas luvattiin sadetta ja ukkosta vaan kumpaakaan niistä ei kuulunut ja autossa oli suhteellisen lämmintä. Onnea olikin koko päivän varjossa olleet asfaltit (joille Rytmi heittäyty onnellisena nukkumaan) ja matkan päättyminen mökille. Samperi oli innoisaan nähdessään Muskan, vaan ei enää niin onnellinen kun tajusi että Muska on äiti ja siellä vilisi lähes kymmenen 7viikkoista lapinkoiraa aitauksessa. Samperi kävi katsastamassa pennut ja lähti pois, Rytmikin vilasi eikä tullut sen jälkeen lähellekkään vinkuvia penskoja. Rytmiä ei noi iskän hommat oikein napostele :)

Koirien kanssa uitiiN, kyllä -minäkin heitin viimein talviturkin pois! Vesi ihanan lämmintä ja Rytmikin lähti viimein uimaan kunnolla kun mentiin samaa matkaa. Son jännä että se ei välttämättä mielellään ensin kastele itseään, mutta hetken päästä uis kilometrin yhtä soittoa..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)