keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Joko kohta kiire hellittää?

Viime viikosta selvittiin hengissä. Alkuviikkohan meni aikalailla yhdistyksen juttujen lisäksi samperin ja stellan eläinlääkärin puitteissa kuten tuli tuossa viimepostauksessa mainittua. Samperi alkaa olemaan tosiaan paranemaan päin ja hetken näytti jos siltä että se on elämänsä kunnossa, nyt tilanne on taas hieman toinen. Ihan kunnossa periaatteessa -leikkii ja riekkuu kuten ennenkin mutta jotenkin vaisun oloinen. Odottellaan antibiootin loppumista ja sitten taas soittoa eläinlääkärille.. Stellan kanssa lähdetään Wirenin remmikurssille tämän kuun lopussa (minä myös odottelen innolla!) lisäksi ensiviikon sunnuntaina tarjolla on seinäjoella kyseisen kouluttajan luento, kirjakin on jo tilauksessa ja odotan kyllä innolla luentoa!


Hoitolapsi lähti omaan kotiin, toivottavasti pääkoppaan on jotain tullut Karviassa hengaamisen aikana :D! Samperin ollessa saikulla, pääsi Rytmi paahtamaan Siriuksen kanssa kolmipyörän kanssa. Kuviakin piti ottaa mutta tottahitossa ne jäi ottamatta! Rymmin enkka, yli kaks kilsaa! Jätkät meni tosi hyvin, Rytmille pitäis vaan vielä tota motivaatiota löytää loppuun saakka. Tuntuu että välipalkkaus ehkä vaan sekottaa sitä ja saattais olla parempi vaan paahtaa yhtämittaa koko lenkki?

Kuten kuvista huomaa, tänäänki on kelit vaihdellu pitkin päivää, ensin tulee vettä kuin saavista ja toisena hetkenä paistaakin aurinko, ollaan aikapitkälti siis vaan oltu kuitenkin tekemättä mitään kun sitä ihanaa välimallia ei tunnu tulevan sateen ja helteen välissä. Tosiaan, ja mollaan nyt sitten kolmatta päivää periaatteessa Tamperelaisia jälleen! Käytäntö on vielä vaiheessa ja muuttoa pitäisi pystyä viikonloppuna tekemään, eipä taida jätkiä kauheasti enää ihmetyttää koko touhu, on sen verran tullu niidenkin aikana muuteltua -tosin ei ikinä kerrostaloon jossa oikeasti hissiä tulee käytettyä -asutaan nimittäin kahdeksannessa kerroksessa! Hervannan uimarannat sun muut vieressä, hienoo päästä taas sivistyksen pariin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)