keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Mikä koirasi mielestä on kesässä parasta -haaste

Ihana kesäinen haaste kirjoiteltavana (kaikkea olennaista sitä kerkeääkin näin muuton alla).

Vaikka koirat eivät osaa puhua, voisin veikata, että meidän kesän ehdoton ykkösjuttu on vain oleminen. Ei aikatauluja ja muretta siitä mitä kerkeää tekemään, minne menemään ja koska. Tottakai työttömyyteni/superhyper pätkätyöni on ollut suuriosa tätä mahdollisuutta mikä meillä nyt on (rahattomuus taas osa sitä ettei emännällä ole varaa niihin kesänrientoihin mihin yleensä ;)) Olettaisin että myös koirat nauttivat tästä, meillä on aina oltu epäsäännöllisiä arjen kanssa, ruokaa ei saada tiettyyn aikaan, lenkitykset saatetaan hoitaa niin aamulla kuin kolmelta yölläkin. Haahuilu on ehdottomasti meidän ykkösjuttu ja koirat nauttivat mukana olemisesta, reissaamisesta ja uusien paikkojen tutkiskelusta. Vielä kun pääsisi tänävuonna edes pienen pienelle vaellukselle noiden kanssa, olisin aika onnessani itsekin! Kesällä löytää uusia juttuja, erityisesti tänä kesänä on ollut aikaa -valoisa aika ei lopu kesken ja juttujen ei pidä siten kohdistua vain viikonlopuille kuten talvella. Varustus on tietysti kaiken a ja o, mutta pilkkihaalarin päälle pukemista, saatika koirien pukemista ei tarvitse miettiä (viilennysmantteli olis silti aika helmi ja hankintalistalla). Toivottavasti muilla kesä on yhtä ihanaa vaikka olis töitä, pitää silti osata ottaa rennosti ja nauttia ♥

Tänä kesänä ollaan löydetty myös tuo uus harrastus johon keritään panostamaan sen verran kun osaamista on, yhdistyksen perustaminen on tuonu oman lisämausteensa juttuun -tätä innokkaampaa koirakesää on vaikea löytää. On vedetty kursseja niinkuin viimeistä päivää ja omat ohjaamat kurssit alkavat taas ensiviikolla.


Kaikki voi osallistua haasteeseen, mutta erityisesti haastan mukaanOhjeet haasteeseen:
Mikä koirasi mielestä kesässä on parasta?
Nappaa kuva ja/tai kerro sanoin!
KISAN SÄÄNNÖT JA OHJEET:

1. Nappaa koirastasi kuva joka vastaa kysymykseen "mikä koirasi mielestä on kesässä parasta".
Saat yhden arvan.
tai
2. Kerro meille mikä koirasi mielestä on kesässä parasta tai voit kirjoittaa jonkun hassunhauskan kesätarinan.
(Kirjoituksen tulee olla vähintään 5 lausetta pitkä, ylärajaa ei ole).
Saat yhden arvan.
tai
3. Nappaa kuva JA kerro mikä koirasi mielestä on kesässä parasta tai kirjoita hassunhauska kesätarina.
(Kirjoituksen tulee olla vähintään 5 lausetta pitkä, ylärajaa ei ole).
Saat kaksi arpaa.
tai
4. Onko sinulla blogi? Tee kuvallinen blogipostaus jossa kirjoitat myös jonkin hauskan yhteisen kesätarinan koirastasi tai kirjoita mikä koirasi mielestä on kesässä parasta. Lisäksi postauksesta tulee löytyä linkki kesäkisaamme. (Kirjoituksen tulee olla vähintään 5 lausetta pitkä, ylärajaa ei ole).
Saat 3 arpaa.

Lisäksi Kankaanpään koiraharrastajat ry:n jäsenet saavat yhden lisäarvan jäsenyytensä johdosta :)

Miten osallistut?
1-3 kohdan osallistumiset lähetetään suoraan yhdistyksen sähköpostiin kankaanpaan.koiraharrastajat@gmail.com. Yhdistyksen toimihenkilöt lisäävät kisakuvat facebookkiin.
Lähettämällä kuvan annat lisäksi yhdistykselle luvan käyttää kuvaasi yhdistyksen nettisivuilla tai blogissa.
Muistathan lähettää vain kuvia joihin sinulla on oikeudet. Mainitse ainakin kuvaaja ja koirasi nimi.

Kohdan 4 osallistujat, kommentoikaa tähän postaukseen sähköpostiosoitteenne ja suora linkki blogipostaukseenne jossa osallistutte kisaan. Haastakaa myös blogissanne kaksi muuta bloggaajaa osallistumaan kesäkisaan.

Kisa on avoin kaikille koiraihmisille, onnea kisaan!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)