maanantai 29. heinäkuuta 2013

Yleispätevää läpinää

Kiirusta pitää! Ihanasti on meitä viileetkin kelit helliny, joskin nuo lämpimät tuli myöskin takaisin. Mitään erikoista ei meidänkään markilla ole tapahtunu, jätkät reissannu karvian, kankaanpään ja tampereen väliä, muuttoa on tehty, tutustuttu uusiin lenkkeilymaisemiin ja palattu satakuntaan vetämään kurssia. Mutta onse vaan ihanaa päästä taas kaupungin sykkeeseen! Jätkätki intoa piukassa uusissa lenkkimaisemissa tutustumassa uusiin maisemiin, hajuihin ja oman lammen sorsiin. Niin, ja koirapuistokin on meitä lähellä vaikka ei koirapuistoilua harrastellakaan -mutta ompahan varmuuden vuoksi!
meidän koirapuisto
Tosiaan viimeviikko meni ahkerasti muuttaessa ja kaupunkielämästä nauttiessa. Pojilla on parveke mistä jälleen stalkkailla naapureita eikä naapurustosta kuuluva hälinä vaikuttanu äijiin mitenkään. Koiriakin uudessa asunnossa on ajateltu. Ajattelin nimittäin että parvisänkyä en enää halua -sitä sänkyyn kiipeämisen tuskaa! Mutta ihan kivahan tuo on kun sänky on niin korkealla että koirat ei sinne kuitenkaan pääse loikkimaan. Iskä kehitteli sängyn kätevään korkeuteen ja pojat sai sängyn alle oikean pienen paratiisinsa karvalankamattoineen, peteineen ja lukuisine tyynyineen ja lelukoppineen. Rytmihän on meillä aina rakastanu noita luolamaisia paikkoja eikä Samperikaan ole viileyttä pahakseen pistänyt. Niin. Paitsi että tuntu se sänky edelleen vievän voiton kaikesta -sinne pääsi helposti loikkaamaan ton työpöydän kautta. Kätevää.
Noh, eiköhän me kaikki tonne mahtijenkkiin mahduta nukkumaan. Rytmi on kuitenkin pääsääntöisesti tehny tosta sängyn alla olevasta tilastaan oman paikkansa ja viihtyy sielä nukkumassa omassa rauhassaan. Mistä huomaa että ollaan kaupungissa? Tietenkin siitä, että noita ihanan käteviä koirankakkapussiautomaatteja on monella nurkalla! Tämmösen hatarapään pelastus -en nimittäin muistanu ottaa mitään pusseja lenkille mukaan kun ei niitä satakunnan metiköissä ole tullut tarvittua.. Onneks meitä koiraihmisiä on täälä ajateltu :) Lisäks toi meidän lähimetsä (oisko näyttämönpuisto?) koirapuistoineen on muutenkin aika ihana. Saa parinmittaista aamulenkkiä kehiteltyä ja sorsiakin pääsee taas vahtaamaan. Tykkään kyllä ♥

Muutoin  meille ei kuulu paljoa mitään! Ollaan uitu, juostu metsässä ja semmosta perusarkea satakunnassa. Teltassakin tuli viimeyönä nukuttua (ensi kerralla koirat sit mukaan!) ja vietetty leppoista kesää. Oon lueskellu Hallgrenin kirjoja kultaselta kasariluvulta ja paljon on tekniikat muuttuneet aikojen saatossa (parempaan kuitenkin?). Silti äärimmäisen mielenkiintoista luettavaa ja lupaan kertoa myös näistä kirjoista omaa pohdintaa sitten lähemmin. Tällä viikolla alkaa myös siskon rotikka Stellan kanssa Trainer´s Choicen kurssi remmirähjille -odotan kuskin ja kuunteluoppilaan paikkaa innolla! Hirveesti taas kaikkia keskeneräsiä kirjotuksia tuolla luonnoksis.. pitäisköhän niitä kirjoitella myös loppuun :)

2 kommenttia :

  1. Tervetuloa Herwoodiin! Ahti-rhontin kanssa kierrellään täällä Tieteenkadun ympäristössä. Näyttäisi olevan Ahvenisjärven puisto tuo teitä lähinnä oleva, itse käydään välillä (ilta/yöaikaan rauhassa) siellä Näyttämöpuiston pienemmässä puistossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei! Tajusin itekkin tossa taasen koirapuistoja selatessa että hitot me missään näyttämönpuistossa oltu kun nimenomaan tuossa ahvenisjärven puistossa! Me ei kanssa kauheasti koirapuistoja käytellä -leikkaamattomia uroksia kun on, mutta onhan se kiva lisä nimenomaan siihen aikaan kun sielä ei satu olemaan ketään muita. Empä muista koska olisin asunut viimeksi näin lähellä toista rhonttia, toivottavasti törmäillään lenkeillä :)!

      Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)