keskiviikko 10. toukokuuta 2006

10 .. 9 .. 8 .. 7 .. 6 .. 5 .. 4 .. 3 .. 2 .. 1 .. O !!

Voi Lala raukkaa kuinka raskaita nämä viimeset päivät vain jaksaa aina olla! Kun maha on niin iso ettei paljo loikkia jaksa, eikä lenkille lähteä. Tosin pellolla myyrien ja muiden tonkiminen on aivan eriasia lalan mielestä. Ensiviikolla pitäis Tulla pentuja! Vähän jänskättää :) Lalaa varmaan myöskin. Täytyykin tästä alkaa pesemään pentukoppaa :).
-Jonna,Mitä kaikkea mahtavaa yhtenä päivänä voikaan oppia! 
Aamu meni ihan hyvin. Nukuin sängyssä ja heräsin normaalisti. Sitten se taas tapahtui! Se Jonna laittoin mun sinne tylsään pesuhuoneeseen, sillä verukkeella että siellä ei ole johtoja mitä järsiä, eikä mitään muutakaan tuhottavaa. Niin juuri! Ei mitään tuhottavaa. Vain niitä samoja tylsiä leluja, jotakin kovia leipiä pari hikistä puruluuta. Säälittävää sanoisinko.

Mutta sainpas idean. Jossain vaiheessa, ehkä aika pian sain hyppimällä sen oven auki! Oikeasti! koko talo, vain minun käytössäni, vain minun! Ensimmäiseksi päätin hakea jonnan Muka niin ihanat aamutossut sitten olohuoneeseen. Voi kuinka mahtava paikka se onkaan! Pöydällä oli joku erittäin mielenkiintoinen vihreä juttu, kasviksi ne sitä kutsuvat. Joten otin sen alas ja vähän lyhensin sitä. Paljon parempi nyt. Mikseihän Jonna pitänyt siitä? Muutkin pöydillä olevat jutut oli aika mukava tiputtaa alas. Vähän luin jonnan koulukirjoja, mutta kun tylsiä olivat jätin ne rauhaan.

Ehdin vaikka mitä! Jonnalla meni vielä kauemmin kuin normaalisti, joten ihmekkös tuo. kun se sitten viimeinkin vaivautui kotiin minua katsomaan, se ei ollut ollenkaan iloinen. Se oli ihan hiljaa, tuijotti vain. Aluksi luulin että se oli niin onnellinen uudesta järjestyksestä että päätin vielä järjestellä vähän lisää, mutta oletin varmaankin väärin koska Jonna laittoi minut vain pihalle. Tylsä Jonna.

Illalla lähdimme pinkillä metsään. luulin että pääsisis juoksemaan mutta ei. Kun istuin jostain hassusta sanasta, sain makkaran. kun vain istuin ja jonna käveli pois, sain makkaran. Kun katsoin jonnaa, sain makkaran. kun menin sen luo, sain makkaran. Kun seurasin Jonnaa, sain makkaran. Ei paska päivä laisinkaan siis.
Nyt meen syömään. Raskas päivä kuitenki takana.
Ta Ta!
- Samperi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)