tiistai 5. marraskuuta 2013

Ollaan me sokerista!

Uiui, viime viikon treenaamiset on jääny aika vähälle ja kyllä -syytän siitä totaalisesti tätä surkeaa keliä joka täälä satakunnassa vallitsee! Rytmiä pitäisi treenailla ahkerasti talvikuntoon ja ollaankin nyt alettu panostamaan matkojen pituuteen kevyemmällä taakalla. Vielä ei ole tiet jäässä (vesisateesta johtuen..) joten kaverin fillari otettiin käyttöön. Aikamoista tappomeininkiä oli tiistaina pimeässä, ensimmäistä kertaa fillarilla valjastetulla Rytmillä otsalampun varassa xD Mutta sykevyön näyttämän 5,3km jälkeen fiilis oli mahtava (kiitos, että selvittiin hengissä)!

Rytmi veti tosi hienosti fillarin edessä, veto oli koko ajan päällä vaikka ymmärrettävästi joutui varovaisesti juoksemaankin pitkälti otsalampun varassa. Edessä juoksi huskyt mönkkärin kanssa joka tietysti auttoi melkoisesti.

Kuviakaan treeneistä ei kummosemmin ole, pimeässä kuvaaminen ei herkuinta ole edes puhelimella mutta yksi kuva oli pakko napata pysähtyessä tästä itsemurharetkestä :D

Sunnuntaina käytiin päivännäöllä fillaroimassa, Samperin uskalsin ottaa mukaan ja ukkokin veti tosi hienosti! Toki Rytmi teki kaiken työn vetämisen puitteissa mutta olennaista olikin katsoa pysyykö Samperi vauhdissa mukana ja hienosti pysyi koko reippaan neljän kilometrin matkan. Yksi ohituskin tuli eteen ja hienosti jätkät paineli vaan eteenpäin kävelijöistä huolimatta.

Fillaroidessa huomasi miten suunnat alkaa unohtumaan kun vauhtia on paljon vieraalla reitillä. Tutulla reitillä ja muiden perässä juostessa reittivalinnat on huomattavasti selkeämpiä, mutta yksinään kovassa vauhdissa ne meinaavat unohtua tyystin. Niitä pitäisi alkaa harjoittelemaan nyt urakalla.

Vesilammikot. Ne on ne Rytmin kauhistukset. Sehän ei millään voi juosta vesilätäkön läpi, vaan loikkii hienoilla loikilla sivuun niitä välttääkseen. Kolmipyörällä ja yksin juostessa se ei niin ole haitannutkaan, mutta fillarilla, toisen koiran kanssa (Samperihan painaisi lätäköistä läpi muitta mutkitta) se tuottaa haasteita. Pitäisi alkaa siis harjoittelemaan niitäkin kunnon vesiesteillä niin ettei jätkä pääsisi niistä loikkimaan sivuun. 

Kyllä meidän treeneihin tuo sadekeli vaikuttaa aikamoisesti.. Lähinnä peruslenkkeilyä ja vapaana juoksemista ollut siis viimeviikko, semmosta sadekeleistä nauttimista vilttien alla. Tulis jo sitä lunta ja hippasen pakkasta niin ei tarvis näistä vesikeleistä kärsiä!

Kuluva viikkohan ei sikäli paremmin alkanut, sadetta tuntuu riittävän edelleen ja Rytmi nostelee tassujaan ulkona siihen malliin että en ole minä ainoa joka on sokerista. Ainut joka meillä nauttii kelistä kuin kelistä on TaiteilijaSamperi jota ei pienet sateet hetkauta vaikka sekin mielummin käpertyy ikkunan sisäpuolelle sohvalta sadetta katselemaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)