perjantai 1. marraskuuta 2013

Solis marraskuu!

Ui ui, marraskuu vaihtuu nyt kyllä aika syksyisissä keleissä! Välillä jopa paistelee aurinko ja sitten taas järkyttävää kaatosadetta joka ei tietenkään oo ton meidän rhodesialaisen mieleen ja pihalle pitää pakottaen viedä että sais pikaset pissatukset märkäähän maahan tehtyä. Noh, sitä lunta ja pakkasta odotellessa :)


Lisäksi vielä hurjasti kiitos "Sairaan kiva koira" postauksen kommenteista ja hurjista lukijamääristä. Ihana nähdä että joku oikeesti lukee meidän blogia ja kokee niissä olevan ehkä sitten jotan järkeäkin. Viikko on muutoin menny ihan siivillä, mitään järkevää tai mainittavaa tässä ei ole tehty, nukkuu nuo koiratkin sateen ansiosta jotain talviunta.Iloista marraskuuta ja viikonloppua kaikille, tulostelkaahan taas  vaikka jääkaapin oveen marraskuun kalentereita meidän yhdistyksen sivuilta :)! 

6 kommenttia :

 1. Tosi hieno etenkin alemman kollaasin ylhäällä vasemmalla oleva kuva! (olipas lyhyesti ja ytimekkäästi ilmaistu... :D)

  VastaaPoista
 2. Kommentoin jo päivällä liikuntahaasteeseen, mutta kommentoinpa uudelleen, kun tiedän, kuinka kivaa kommentteja on saada. Tykkään ihan tosi paljon blogistasi. Olen monta viikkoa vannonut itselleni, että nyt alan lukea merkintöjäsi järjestelmällisesti ja alan toteuttaa treenihaasteita ja alan etsiä vinkkejä parempaan elämään koiran kanssa. Tänään aamulla jostain syystä oli se hetki, kun etsin blogisi kännykän surkealla näytöllä ja nyt olen jo tunnin verran jatkanut lukemista tietokoneella. Mulla on ollut tosi kurja ilta ja kun lopulta sain itseni kasaan ja päätin mennä nukkumaan, koira alkoi temppuilla. Olisin varmaan tullut hulluksi, ellei olisi ollut kivaa tekemistä (blogisi lukemista!) koiran rauhoittumista odotellessa. Se siis ilmeisesti pelkää tuulen ääntä, koska tässä vinttikamarissa kovat tuulenpuuskat todella kuulee katosta ja seinistä ja tuulen suhinasta niitä vasten. Ollaan nukuttu täällä ennenkin, joten uuden paikan outoudesta ei pitäisi olla kyse.
  Mutta nyt se on jo 20 minuuttia maannut aloillaan ja tuskin herää ennen aamua! Ja minäkin voin vihdoin nukkua ja jatkaa huomenna blogisi lukemista paremmalla mielellä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kommentteja on ihana saada, varsinkin kun saa lukea että blogi miellyttää ja sieltä löytyy luettavaa (jopa niin mielenkiintoista että tätä viitsii puhelimen näytöllä lukea) :)!

   Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)