tiistai 5. marraskuuta 2013

Kauppa se on mikä kannattaa!

Meilläkin on viimeinkin oma kauppa (Tai ainahan se on periaatteessa ollut, siitä ei vaan ole puhuttu koskaan blogin yhteydessä vaikka vuosia on tullut koneella vietettyä erilaisten tuherrusten ja valokuvaamisen puitteissa.)! Tuntuu että tosi monessa blogissa se kuuluu perusvarustukseen; tehdään pantoja, hihnoja, maalauksia, bannereita ja vaikka mitä mahtavia juttuja kirppareita unohtamatta. Nyt meilläkin on sellainen -vaikkakin tosi pienessä mittakaavassa. Joku onkin saattanut nähdä pyörimässä näitä meidän tekemiä aforismikortteja joita omista kuvista päätin tehdä ihan myyntiin saakka;


Mitään suuria erikoisuuksia ei kauppaan ole tulossa, valokuvausjuttuja teen edelleen vain tällä nykyisellä paikkakunnalla mutta tekeleitäni aforismikortein, julistein, kalenterein ja bannerein voipi tilailla kauempaakin! Teen myös ihan uniikkeja juttuja eli omiakin kuvia voi lähettää ja niistä voidaan kehittää jotain hienoa.

Taittopuuhia harrastelen ja taitan mielelläni kasvattajille esimerkiksi "pentu tulee kotiin" -vihkosia, erilaisia mainoksia, käyntikortteja - mitä tahansa mitä mieleen tulee; kotisivuja ja blogeja unohtamatta :)

Kauppa on vielä keskeneräinen, galleriasta puuttuu tuhottomasti töitä ja vaikka mitä! Niitä lisäillään tässä ajan kuluessa :)

Kauppa nyt ei mitenkään blogiin tule vaikuttamaan, ihan vaan tiedoksi nottei tartte pohtia mikä tuo välilehtiin lisääntynyt linkki oikein on :D


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)