sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Menipä viikko nopeesti vaikkei kauheen rattosasti :)!

En muista milloin olis ollu näin kiireistä etten olisi ehtiny edes pienen pientä postauksta kirjottamaan! Aika uskomaton viikko takana, ja sen verran voinen paljastaa että Kankaanpäähän on nyt avattu lahja- ja lemmikkitavaraliike Unessan varastomyymälä jota oon saanu olla mukana järkkäämässä ja jeesailemassa. Lisäksi on vielä yks juttu mikä on vieny paljon aikaa, mutta siitä ehkä lisää myöhemmin... ;)


On ehkä sanomattakin selvää, että koko meidän viikko oli liikuntapäiväkirjan puitteissa oikea pohjanoteeraus! Mutta muutoin oon äärimmäisen ylpeä jätkistä reenien suhteen, erityisesti Samperista! Vanha ukko paahtaa fillarin edessä innokkaasti ja täsmällisesti. Vanha ukko kiitää Rytmin vierellä sen minkä lyhkäsemmistä jaloistaan vaan kerkiää haahuilematta. Oikee lempparipoika :D!

Palaten kuitenkin viime viikkojen treenailuun, niin se on sisältäny tosiaan paljon fillarointia ja ollaan jätkien kanssa paahdettu kuuden kilsan lenkkiä ja käyty juoksemassa suolla voimatreenien merkeissä. Ensilumikin saatiin viime torstaina ja siitä ollaan nautittu sen mitä on keritty, tällä viikolla toivottavasti hieman enemmän kerkiää siitä nauttimaan ja treenailemaankin ahkerammin.

Liikuntapäiväkirja on meillä ollut tosi summanmutikkainen, ehkä siksi että päivät on menny niin nopeasti että kotona on käyty vaan kylkeä kääntämässä ja koirat ovat olleet kämppiksen kanssa kotosalla luita syömässä tai mukana touhottamassa ja luita (varastamassa) syömässä. Sellasen (huonon) huomion tein, että meidän normilenkin pituus on 15-20 minuttia, eli se ns. "normilenkki". Tarkoittaa sitä että koko matkan ajatus on, että koira vaan hoitaa tarpeensa. Normilenkki aamulla heti herättyä ja illalla viimeisenä ennen nukkumaan menoa. Ja se on aika vähän.

Maanantaina ulkoilua tuli reippaasti, aamulenkin lisäksi koirien kanssa lämmiteltiin lähes kolmen kilometrin lenkki kävellen jonka jälkeen fillaroitiin kuusi kilometriä ja käveltiin kilometri suorinta reittiä kotiin, illalla normilenkki ja unille. Tiistaina todettiin että koirille syötetty jauheliha ei ehkä ollut parasta mahdollista ja kurailtiin jolloin tehtiin tietysti vain ns. normilenkit ja lepäiltiin, keskiviikkona jätkät vietti päivän mun kanssa työn ääressä ja käytiin treenailemassa ohitustreenejä josta normilenkin jälkeen kotiin unille. Torstaina ja perjantaina pojat oli mukana matkassa ja kuvausmalleina joulukorttikuvauksiin ja viikonloppuna päästiin vasta kunnon lenkille rauhallisella tahdilla, päivännäöllä jopa tunnin verran. Tänään jätkät sai remuta hiekkakuopalla tunnin verran lisäksi pellolla keppien perässä juoksemiset ja Samperin karkureissu naapuriin.

Aivan liian vähän, 24 tunia joista nukutaan seitsemän ja liikutaan maksimissaan kolme -tarkoittaa monen tunnin makoilua. Onnekseni meillä on kongit joita täyttää, jäädyttää ja syöttää että ihan tyhjänpanttina ei tarvi makoilla sohvalla. Mutta harmittaa silti koirien puolesta. Ensi viikolla toivotavasti paremmin! Ainakin alku näyttää lupaavalta nyt kun on muutoinkin seesteisempää ja rauhallisempaa :)Ehdottomasti jatkan liikuntapäiväkirjan pitämistä jätkien kohdalla ja toivon että tulos ei todellakaan ole kuluvalla viikolla sama kuin viimeviikolla!

ihanan paljon oli myös tullu kommentteja tuohon viime postaukseen, viimeinkin on aikaa hengähtää ja jopa vastailla kaikkiin kommentteihin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)