torstai 26. kesäkuuta 2014

Pitkästä aikaa viileä ilta ja prätkät käytössä!

Käytiin pitkästä aikaa koittamassa miltä ne vetohommat koirien kanssa sujuu. Ja superhyvinhän ne suju, oikein yllätyin miten innokkaasti Rytmi oli menossa mukana ja muisti hienosti suunnat sun muut. Vetointokin oli tallella, Jenna meni Jessin kanssa joka tietysti loi Rytmillä pientä kisameininkiä kun piti yrittää jatkuvasti ohi tai vähintään juosta rinnalla.

Samperia ei valjastettu lainkaan, mutta veteraani sai juosta jäniksenä vetäjien edessä. Hetken aikaa piti oikein miettiä että mitenhän käy, sotkeeko ukko liinoja, häiritseekö se Rytmiä/Jessiä tai johdattaako niitä harhaan omilla touhuillaan mutta hienosti meni kyllä Samperinkin osalta, juoksi nätisti kokoajan porukan edellä ja kuunteli myös suuntia tarkkaavaisesti!

Tosi helpottavaa että voi veteraaniakin ottaa mukaan juoksemaan vaikka valjaisiin sitä ei välttämättä enää rohkene laittaakaan, ainakaan kolmipyörän eteen. Fillarilla ja juosten olisi kuitenkin Samperin kanssa tarkoitus jatkaa syksymmällä vetojuttuja, josko enstalvena myös hiihtoa - mutta ainakin jäniksen rooli samperille sopii mainiosti :)


Katottiin sellainen lenkki että koirat pääsi välillä vilvoittelemaan uiden ja juoden. Kaiken kaikkiaan reissu oli loistava, pienestä eksymisestä huolimatta (koirien uintipaikkaa etsiessä.. :D) ja oli kiva pitkästä aikaa tehdä oikeasti jotain kehittävää koirien kanssa. Mennyt aika makoillessa koko kesä niiden osalta :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)