sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kuuman nihkeä sunnuntai paranee uintihetkellä!

Meistä ei ole kuulunut mitään varmaan tuhanteen vuoteen! Se onkin varmaan tosi hyvä syy lisätä heti sellanen kuvaoksennus kaikkien nähtäville että riittääpi taas puoleksivuodeksi eteenpäin ;)! Samperi on päässyt eroon hot spoteistaan ja uintikausikin ollaan päästy kunnolla korkkaamaan (tietenkin myös nyt, kun sinilevää alkaa olemaan joka paikassa..).
Viimepäivätkin on ollut hiukan hankalia -joko on hirveä helle eikä koiria uskalla aktivoida mitenkään ulkosalla kun uintikaan ei Samperin hot spottien vuoksi tullut kysymykseen tai sitten on niin kauhea kaatosade, että Rytmin saa väkisin kiskoa hihnalla ulos pakollisille ulkoilutuksille.. 

Kameraakin on tullut ulkoilutettua ihan liian vähän mukana, asiakaskuvaukset on vieny ajasta niin paljon aikaa, että kamera on melkein niiden jäljiltä aina työpöydällä odottelemassa uutta keikkaa, nyt viimeinkin sain otettua kamerankin koiruuksien touhuihin mukaan ja heti alko harmittamaan kun ei sitä ole enempää mukana pitänyt! Josko nyt sitten sekin kulkisi enemmän mukana edes loppukesästä :)
Stellasta myös sellainen väliaikatiedotus, että neiti on lähtenyt keskiviikkona koeajalle ja ainakin vielä kaikki näyttää varsin lupaavalta, toivottavasti näin myös jatkuen ja paikka on koiralle oikea ja koira oikea ihmisille :)

Kommenteissa on älytön määrä julkaistavia kommentteja jotka tullaan kyllä julkaisemaan. Periaatteena on kuitenkin vastata jokaiseen kommenttiin, joten kaikki Stellaan/TOW:in tekstiin tulleet kommentit tullaan julkaisemaan ensiviikon aikana vastauksineen :)

2 kommenttia :

  1. Ihania kesäkuvia! Meillä ei olla päästy oikeastaan uimaankaan tänä kesänä, kun on nuo lähijärven rannat niin pusikkoisia ja mutaisia tai sitten totaalisen soistuneita ettei mistään kohti pääse oikein sujuvasti veden äärelle :/ Kamera ei ole kulkenut mukana juuri meilläkään, kun kapine alkaa vedellä vähän viimeisiään ja kun ei kamalasti olla helteiden vuoksi poistuttu pihasta mitään suurempaa tekemään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun kuvaussää olisi parhaimmillaan niin lämpötilat on kyllä ihan liian korkealla.. Onneksi nyt alkaa vähän hellittämään ja iltaisin uskaltaa jo lähteä koirien kanssa liikkumaankin ilman että tarvii pelätä lämpöhalvausta joka hetkellä :)

      Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)