sunnuntai 23. tammikuuta 2011

TURKU KV -Rytmin näytelmät

Ensinnäkin, omistaja nukkui pommiin. Onneksi muista koirista ei ollut huolta, ne oli Karviassa hoidossa ja treenikoira Netta mahdollisessa uudessa kodissaan. Kimpsut ja kampsut nopeasti kasaan -näyttelyremmiä ei siihen hätään löytynyt (kuka hullu nyt katsoisi tavarat valmiiksi jo illalla!) mutta onneksi näyttelyissä on kivat myyntikojut :)

Rytmi otti tosi lungisti koko näyttelyt -ei paljoo ressannu ja nukku suurimmaksi osin koko odottelun. Vähän havatui jos joku meinas päälle astua mutta jatkoi sitten uniaan.

Petyin itse tuomariin hyvin paljon. Tuomarina siis Elina Haapajärvi. Eikä tuosta tuomarista oltu mitään hyvää kuultukaan mutta kaikki on pakko itse kokea ennenkuin uskoo :)

Rytmillä oli naamassaan sota-arpia sen ja Samperin matseista, ensimmäisellä katsomiskerralla tuomari kysyi minulta viisaana: "tämä taitaa olla vihainen kun sillä on vekkejä naamassa?" -no ei kyllä itseasiassa ole millään muotoa vihainen.

Rytmin juoksu nyt oli vähän mitä oli, mutta seisoi hyvin (seisottajassa vikaa :D) Ja kun tuomari tuli tutkimaan pyysi pitämään päästä kiinni ettei koira pure. Jep Jep. Jännä että kukaan muu ei näyttänyt pitävän päästä kiinni, meillä oli agressiivinen koira koska sillä oli kaksi pientä vekkiä naamassa. Rytmi vaan seisoa tönötti kun tuomari tutki koiraa ja sitten se vielä kysyi "näytätkö sen hampaat"? Siinä vaiheessa leikkasi ehkä multa kiinni ja tiuskasin että tuomari on ihan hyvä ja katsoo itse ne hampaat niinkuin muiltakin..

T:hän sieltä sitten tuli.

Että eipä ne tuomaritkaan kyllä noita koiria osaa lukea. Kehässä oli myös koira joka pelkäsi kuollakseen ja tutkiminen, saatika juokseminen ei onnistunut -mutta T:tä tämä ei kuitenkaan saanut. Niin, meillähän oli agressiivinen koira :) Kehän laidalla meidän saama T aiheutti paljon kummastusta ja meitä kehoitettiin valittamaan siitä, mutta nääh. Yksi näyttely ja monta vielä edessä.

Pienesti sitä katkeroitui, mutta nokka kohti uusia tuulia ja parempia ja koiratuntevampia tuomareita :)
Arvostelu:

"Hieman epävarmasti käyttäytyvä, pienehkö nuori uros, jolla saisi olla vahvempi sukupuolileima. Hieman lyhyt pää. Oikea purenta. Hyvä kaula. Riittävä luusto. Kovin suora edestä. Vielä kevyt runko, riittävän pituinen harjanne. Kruutunut ok. Liikkuu hyvin lyhyin askelin niin edestä kuin takaaa ja hännänkanto on liikkeessä liian pysty"
Elina Haapaniemi - Turku KV 23.1.2011


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)