maanantai 3. tammikuuta 2011

MOI! MÄ OON NETTA.

Huhhuh mikä yö takana. Eipä ton kanssa paljoa nukuta -onneks meidän sohva on mukava :)!
Tänäänkään ei otettu lenkkitreeniä, tänään on fyssarille aika niin katsotaan mitä se sanoo tuosta takajalasta kun se sitä niin hämärästi vemppaa.. Puistoiltiin sitäkin enemmän, ajattelin että jos neidin antaa kunnolla paahtaa puistossa se voisi nukkua yönsäkin rauhallisemmin.. Aamulla puolisentuntia riehumista, töistä suoraan puistoon ja vielä 9aikaan illalla puolitoistatuntia riekkumista, saas nähdä :)

Neiti oli tänään töissä, ihan hyvin meni. Vikinää kun lähden takahuoneesta, mutta osasi jopa aina hetkeksi rauhoittua sohvalle nukkumaan. Kova likka se on kuitenkin luita järsimään! Taidampa laittaa kongia sille pakkaseen illalla jäätymään, josko se sitten vielä huomen iltana saisi sen kanssa tahia.

Mitään yksinoloa en ole neidin kanssa edes harjoitellut, katsotaan nyt millanen tyttö oikeasti on kun se hetken tasaantuu tähän arkeen..

Puistossa neiti ei olekaan enää niin neiti, vaan ihan yksi jätkistä -hienoja narttumaisia piirteitä ilmenee "MUN keppi" jne. Kovilla otteilla, Rytmikin käyttäytyy huomattavasti äijämäisemmin kuin esimerkiksi husky Jessiä kohtaan. Kovasti tuo tahtoisi juosta ja painaa, mutta tuntuu ettei oikein kunto meinaa riittää, eikä takajaloista lähde sitä voimaa joka pitäisi lähteä.. Noh, fyssarilta kuulee toivottavasti huomenna jotain asian tiimoilta :)

Ruoka maittaa, tällä hetkellä vetää samaa ardeania kuin jätkätkin, eikä maha ole mennyt sekaisin. Saas nähdä laitoin tänään kuivalihaa miten maha siihen suhtautuu.. Pakko saada neidille hieman massaa ja lihaksia, neiti nimittäin painaa vain vähän reilut 24kg. Pikkuhiljaa hyvä tulee.

Oikein ootan tässä kunnes tyttöä pääsee kunnolla treenaamaan, tekee varmasti mielellään töitä! Ja tuntuu metukan eteen mitä tahansa ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)