tiistai 4. tammikuuta 2011

Unettomia öitä ja fyssaria.

Jeps. Eipä tullut viime yönäkään hirveästi nukuttua.. Netta tosiaan sammu illalla sohvalle ja jäi siihen jopa niin nukkumaan ettei seurannut mun jokaista liikettä. Hiiviskeltiin akin kanssa makkariin ja jätettiin keittiöön vielä valot ettei neiti herää suurempiin muutoksiin. Kyllähän se sitten taas yöllä joskus 12 aikaan tajus olevansa ihan yksin.. Siinä se huusi ja ulvo niin että oli pakko säästää (akin) korvia ja mennä sohvalle nukkumaan että neitikin nukkuisi rauhassa.

Aamulla puistoon ja siitä sitten koko lauman kanssa töihin. Netta on kyllä suosikki töissä, vielä kun kuulee että se on kodinvaihtaja ei moni uskoisi, niin symppis likkahan toi on (ja toki jätän kertomatta unettomat yöt ;D ). Tänään oli tosiaan Netalla fyssarikäynti -ihan vain tarkistus kun tuo jalka vähän epäilyttää. Yksinkertaisuudessaan pitää kerätä huomattavasti lisää massaa ja painoa, lihaskatoinen paitsi takajaloista. Fyssarin kanssa hieman mietittiin miten tää on mahdollista mutta niin jokatapauksessa. Takajalat oli niin jumissa että Nettaa oikein sattu kun yritti jotain perusvenytyksiä tehdä. Selkä jumissa joten saattaa olla että koska Netalla on paikat ja lihakset niin jumissa se vemppaa sitä jalkaa jotenkin itseään säästääkseen. Missään nimessä ei tehdä nyt hihnalenkkejä/hankijuoksutuksia -ovat liian raskaita tytölle. Puistolinjalla niin että koira saa itse määrätä tahtinsa.

Ensi viikolla on sitten varattuna aika, katsotaan mitä sitten tapahtuu.

Töiden jälkeen puistoilua ja kotiuduttua tais kaikkia vähä unettaa nää unettomat yöt kun tsipattiin sohvalle ja nukuttiin puolitoista tuntia. Siitä sitten taas hetkenpäästä puistoon ja siellä riehumista.. Ensiyötä jännittäessä.

Aamuruoat ei neidille maistu, mutta iltaruoka sitten sitäkin paremmin. Pääasia että joku ruoka maittaa :)

1 kommentti :

  1. Moikka!

    Laitoin sulle mailia pitkän pätkän, mut et oo vastaillu. Tulikoha se oikeesee osotteesee :) ?

    VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)