maanantai 10. tammikuuta 2011

Oikea sekametelisoppa!

Koirien kanssa arki on hienoo! Varsinkin kun on kaksi urosta jotka taistelevat juoksuisesta nartusta. Vielä kun se juoksuinen narttu on hieman ärhäkkä tuolle uudelle tulokas nartulle. Sitten kun näistä kaksi pitää sellaista laulukonserttia yöllä hurmaten tuota juoksuista narttua ja tuo nuorimmainen mönkii väkisin sänkyyn nukkumaan sillä välin kun vanhin on varastanut kaksi pakettia konvehteja ja muuta suklaata. Ihme mummu kun ei kuole millään :)

Mutta on meillä myös iloisia uutisia;
netta venytteli sunnuntai-iltana ihan itse! Kyllä, oikein komeasti (vaikkakin vielä vähän jäykästi) ja on siitä lähtien venytellyt aina herätessään ja välillä ihan muutenkin vain. Ehkä nää meidän jokailtaiset ja päiväiset venyttelytuokiot on tehneet jotain tulosta! Netta on myös keksinyt uuden tavan ihan itse hieroa selkäänsä; se kävelee ihan vaakatasossa ton mun pitkän sohvan selkänojaa vasten, ees taas ees taas ja nauttii siitä täysillä :) Hieno huomata miten luova tuo neiti alkaa olemaan.

Neiti alkaa kyllä näyttämään myös sitä oikeaa Nettaa, sitä komentelevaa ja päällepäsmärimäistä toveria jolle on aika asettaa rajoja. Autossa mennään hienosti, sinne jäädään hienosti mutta jos satun olla auton näkyvissä, voi sitä metelin määrää! Oikein sellasta komentamista "PÄÄSTÄ MUT POIS, ETKÖ KUULE!" Noh, saa netta vielä nähdä että ei oikein auta tuo homma :)

Viikonloppuna aloitetaan yksinolo- ja lenkkitreenit. Katsotaan katsotaan. Lisäksi oon tehny Netasta jo myynti-ilmoituksen valmiiksi. Toivottavasti tyttö pääsisi asustelemaan johonkin tähän lähelle niin, että tyttö voisi muuttaa mahdollisimman pian uuteen kotiinsa ja jatkaa treenejä mun kanssa kunnes uusi omistaja pääsee jutun juoneen. Nettaa ei enää luovuteta "kokeilu"koteihin stressaantumaan, vaan uusi koti saapi tulla sen verran monta kertaa meille tutustumaan koiraan että voi päättää onko valmis oikeasti ottamaan koiran itselleen vaiko ei. Turhien soitteluiden ja mitäänsanomattomien kyselyiden vuoksi koirasta on hintapyyntö.

Jätkät ovat sekaisin, niin kauan kunnes mummu on poissa tulee jätkätkin hyvin toimeen keskenään -kun mummu paukahtaa paikalle alkaa sotiminen.. Rytmikin kun ymmärtää nyt mummun perseen päälle, on sotiminen aika vakavanoloista. Mummulla on ollut herkkupäivät nyt 4 päivää ja vihdoin loppumassa! Rytmi sai aamulla oikein kunnolla turpaan kun yritti mennä perseelle, Samperia odottaa pian sama käsittely josko sitten tajuaisivat että harmi -mahdollisuudet ovat ohitse. Treeneihinkään on jätkiä ihan turha viedä, ei niistä siellä olisi edes mihinkään.

Mummun pakko-oire -hännälle muriseminen syödessä- on lisääntynyt nyt kun juoksut ovat tuottaneet reppanalle lisästressiä.. Lisäksi huomasin tänään että molemmat silmät ovat tosi harmaat ja vanhuuden kaihi ei näytä hyvältä :/ Soitin eläinlääkärille mutta ei ole mitään tehtävissä (noin vanhaa kun on turha operoida), mutta koira kuulemma pärjää hyvin tutussa ympäristössä. Vähän kyllä jännittää mummun kohtalo, mikä sitten on tuttu ja turvallinen ympäristö? Mummulla on mummulääkäri ja rokotukset keväällä, katsotaan siellä miten tilanne muuttuu..

Noh, kohta juoksut ovat ohi ja elämä voi palata taas suhtnormaaliin, jätkien ei tarvitse olla öisin kiinni ja mummu saa jatkaa normaalia eloa jätkien kanssa olohuoneen puolella (jossa suklaat ovat taas niin korkealla että hyvä jos itse yletyn niihin..).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)