keskiviikko 21. lokakuuta 2009

RymRym meni saikulle mutta samperi ei saanu armoa.


Jepulis. RymRym sai jonkun ikävän juttusen takajalkaansa tänään (juurikin paria tuntia ennen treenejä), mitään tikkua tai muuta vastaavaa ei pojan jalassa näkynyt, mutta jokin erittäin, erittäin epämiellyttävä juttu siellä jalassa kuitenkin on. Niin vimmatusti poika sitä heittelee ja puree ja vinkuu ja vikisee. Mitään ei kuitenkaan näy joten täytyy vain ootella josko vaiva sitten edes mätimällä tulisi ulos.

Päätettiin jättää treenit sitten tekemättä kun jätkän keskittyminen on ihan muualla, samperilla sen sijaan oli meleko tuskanen päivä. Ensin trimmausta ja sitten treeneihin -jotka meni kyllä ihan kivasti, ei paljoa valitettavaa!


Ongelma nro.1: Vino istuminen. Noh, ongelmahan ei korjaantunut täysin silläkään että pidän jalat yhdessä, ei suinkaan. Poika istuu edelleen  vintturaan ja nyt alkaa keinot olla vähissä -myös kouluttajalta ;) Nyt ollaan siis koitettu eri palkkauksia, luoksetulon nopeuksia, jalkojen asentoa, korjausta ja vaikka mitä -eikä mitään pelitystä!
Mutta ratkaisu on yksinkertainen: Iloinen tänne! Ja poika istuu suoraan joka kolmas kerta, ainoa keino on vain vahvistaa tätä. Treenaan myös reisilihaksia tekemällä pojalle "suoran"paikan mihin tulla istumaan suoraan, auttaa vähän. Teemme siis myös näin ja korjataan tarpeen tullessa makkaralla jo ennenkuin ehtii istumaan.


Treeniä nro.2: Seuraaminen. Eli intoa on saatu jätkään huuurjasti lisää. Otin naksun mukaan hommaan, jos mun on helpompi kehua poikaa  naksulla kuin suullisesti -ja intoa on tullut lisää huomattavasti enemmän. Lisäksi se, että aluksi hetsataan patukalla josta "seuraa". Seuraamista treenataan siis patukalla -ei makkaralla.  Lyhyitä innostavia pätkiä ja vapautus ja leikki.

Treeniä nro.3: Täyskäännökset oikeaan. Samperilla on meleko hidas toi kääntyminen mun mukana. Eli hetsausta kääntymisiin. Sellanen muistisääntö itelle että kolmannella täyskäännöksellä vapaa ja jätkälle patukka.

Melkein meinaa olla hankalaa kun ton jätkän saalistusvietti on hieman rajallinen, mutta näillä mennään.

4 kommenttia :

 1. Niin, päivä kerrallaan ;)
  JAvoih, paranemisia Rytmin jalalle ! :)
  Toivottavasti tulee kuntoon pian.

  Voi että Rytmi on nätti, upeen olonen rhoden alku ! =)

  VastaaPoista
 2. Ihania valokuvia sun blogissa! Ja ihan valtavan paljon olet jo ehtinyt tehdä kaikkea pennun kanssa :). Täällä lukee kateellinen 12-viikkoisen penskan omistaja, jota ahdistaa pimeät illat kun ei ennätä yhtään touhuta ulkona...

  VastaaPoista
 3. Joo oon samaa mieltä, on se vaan kiva nähdä hirvikoiria joiden kanssa tokoillaan :-)

  Sulla onkin täällä oikeen kiva lauma, oikee RR-team ;) Hieno ulkoasu by the way.
  Mutta onnea treenien pariin, ja pikaisia paranimisia Rytmille!

  VastaaPoista
 4. Rymrymin jalka on parantunut -tai siis- vaiva lähtenyt tai muuttunut ainakin huomaamattomaksi :)

  Kyllähän tuo rytmi ihanuus on -ja varmasti siitä tulisi loistava ja esimerkillinen rhodesialainen -jos vain osaisin tehdä siitä sellaisen. Olin tänään seinäjoen KV:ssa ja kattelin kateellisena miten ne koirat siellä tapittivat omistajiaan herkeämättä, Rytmiä kun ei jaksa kontaktit kiinnostaa ;D

  VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)