tiistai 20. lokakuuta 2009

jäljellä

Tehtiin koulussa jälkeä koirille. Aikaa oli vähän joten samperille ei ehditty jälkeä tehdä -joka ei nyt niin haittaa kun eipä jälki ole samperin tulevaisuudessa suuremmassa roolissakaan :) Mutta rym rymillä sen sijaan se saattaa ollakin.

Jäljellä siirryttiin tekemään jo ihan jälkeä -eikä siis niitä makkararuutuja joista ollaankin jo tovi sitten jääty pois. Nyt ei tallattu koko jälkeä (eli kävelty jalat vieretysten) vaan jäljen tekijä otti ihan kunnon askeleita ja tiputti pari makkaraa aina jalanjälkeensä. Jälki oli noin 25-30 askelta pitkä.

Rytmillä meni ihan hyvin. Se söi yhtä keskittyneesti kuin ennenkin -mutta meinaa lähteä etsimään nakinpalasia myös palaten jälkeä pitkin -tästä kuitenkin aina korjattiin. Kuten myös siitä jos meinaa mennä liikaa jäljen sivuun. Tarkoituksenahan olis nyt että jätkä oppis pysymään jäljellä.

Ihan vain yksi jälki jonka lopussa oli palkkana kokonainen nakki pussissa. RymRym ei tosin meinannut heti uskoa että jälki loppui jo -ja olisi mielellään jatkanut jäljestystä :D!  Tällä tavalla siis treenaillaan myös seuraavat jäljet, oikeilla askelilla laittaen nakkeja askeliin. Katsotaan sitten myöhemmin jos alettaisiin tekemään jo hieman mutkaa ym. mutta nyt vielä vain näin :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)