tiistai 28. marraskuuta 2006

Kurakylpyä

Aivan hölmö viikonloppu. Niin siis aina viikonloppusin me päästään kotiin Karviaan. Jonna varmasti typerimpänä kuvittelee että me jotenkin viihdytään täällä hikisessä kauhajoessa mutta ei todellakaan. Koska karvia kotona saa juosta, perjantai iltapäivästä sunnuntai iltaan. Se on mahtavaa. 


Varsinkin nyt kun on pelkkää kuraa. Piirron aitauksessa on hirittävän kiva juosta kun se on täynnä kuraa. Pelkkää kuraa. Aluksi jonna vain huusi että ei sinne ei tänne ei sisälle jäät pihalle kaikkea tuohon suuntaan mutta onneksi se on viimein tajunnut, kyllä, jonnakin joskus tajuaa asioita, että on poikien juttu juosta mudassa. Oltiin vimman, itsin ja tasen kanssa juoksemassa, muta pellolla!! Oli aivan sairaan siistiä, eikä jonna valittanut kertaakaan. Niillä on aivan varmasi joku katala juoni menossa, mutta ei mua kiinnosta. Niin, ja sitten kävin uimassa. Oikeasti uimassa, joessa!! Oli aivan mahtavaa. Olihan se hieman viileähköä mutta tosi poika se kestää ihan mitä vain!


Mutta olisihan se ihan kiva jos sitä luntakin vaivautuisi tulemaan. Typerää tällaisille lumipojille ettei sitä ole.. Todella typerää. Ei varmasti lumiukko tai mikä lienee joulupukki ymmärrä että pojat haluaa lunta. Paljon lunta. Niin, ja rattikelkkojakin olisi kiva saada. Tai soitin kun se jonnan edellinen ei toiminut vaikka sitä yritin fiksailla..


Pitäisi vamaan kirjoittaa pukille, koska eskarissa ehkä opetettiin kirjoittamaankin. En ihan muista mutta kyllä luulis että oltais. Ja jos ei niin minä soitan sitten sille tädille että koulutus on kesken. Koska eskarin vipa kerta oli eilen. Ja se tarkoittaa sitä että olen jonnan armoilla. 
28.11

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)