sunnuntai 10. joulukuuta 2006

Missä lumi? Missä lumi?

Tässä on päässyt käymään kaikenlaista sitten viimemerkintäni.
Mutta lyhyesti ja nopeasti kirjoitettuna (Kiire juoksemaan) lala on käynyt TAAS lääkärissä. Kyllä silmä on ou raait mutta nyt ne kävi vain katsomassa että onko musta tulossa iskä! Ja arvatkaa mitä, ei ole. Typerää. Jonna oli kyllä iloinen, ei näköjään vain tajunnut asiaa. Kuitenkin autossa piti olla hurjan pitkä matka!
Sit mä oon juossu juossu ja juossu. Jonna sano että se eskari loppu ja mahdollisimman pian pääsen oikeasti ala-asteelle ekalle luokalle ja sit teen kaikkee kivaa. Vielä ei kuitenkaan ole tapahtunut mitään.

Sit mun peppu ja turpaa ajeltiin. Justiin ku sain kasvatettua kunnon parran! JOnna ei vaan tajuu. Peppukarvatkin lähti, nyt on kevyempi juosta. Me on juostu aika paljon manun, vimman, itsin ja tasen kaa, tänäänkin.Mutta arvatkaas mitä lala teki tänään( Lala joka on ollu aika huonolla tuulella koko viikonlopun)?
Lala ei tuu koskaan meidän kaa juokseen ku lala ei oikein tykkää itsistä ja toisinpäin. Ja sillä menis vaan hermot. No tänään kun mentiin autolla montulle jossa juostaan niin kun oltiin jo aika liki lähtöä niin lalluska oli seurannu auton jälkiä eli hajuja ja löynny meidät! Ja sinne on varmaan tuhat kilsaa. Wou. ja tase oli taas ihan sekasin. Mä en kyllä tajuu mitä se tossa näkee. Hitsi näkee vain toisen sisupussin.

Typerää, että tänään pitää mennä kauhajoelle. Mutta arvatkaa mitä? Jonna on jättäny mut kahtena päivänä ilman häkkiä! Ekalla kerralla en huomannu mut tokalla kerralla huomasin että se lähti ja päätin siis kostaa. Repvin patjaa. En paljoa mutta kuitenkin. Nukkuu siinä sängyssä muitakin kuin jonna ja jos repis koko patjan pirstaleiksi niin missä me koirat nukutaan?!

Typerää että ei ole lunta. TODELLA typerää. Mutta nyt pitää lähteä, juoksuradat kutsuvat, MOI!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)