lauantai 11. marraskuuta 2006

Mikä Lalaa vaivaa?

Viimeseen viestiin voisin lisätä, että ruikuttaminen auttoi, Jonna, the laiska vei meitä lenkille! Mutta asiaan. Tiedän, etten yleensä kirjottele näin viikonloppuisin, koska useimmiten en juoksemiseltani edes ehtisi mutta nyt on jotain vinolla. Ei mulla, mutta Lalalla. 


Ensinnäkään se ei pidä silmiään auki ja sitä sattuu pitää niitä auki. Ja valoon katsominen on vissiin aika kauheaa. No jonna yritti soitella koko aamun joillekki tyypeille, tunnetaan myös nimellä eläinlääkäri, mutta ei se meinannu saada ketään kiinni. Vähän kyllä jänskätti. Mutta kyllä se sitten vihdoin sai sille jotain silmätippoja en tiiä. Toivottavasti lala paranee pian. Lala on paljon vihaisempi nyt. Ja voitte vain kuvitella siihen normaaliin vihaisuuteen vielä tämän niin wou.


Oltiin muuten eilen juoksemassa tasen ja itsin ja vimman kanssa. Vimmalla oli taas jotain omaa pikku huvia pikku keppejen kanssa, mutta hitsi ja tase juoksivat aika paljon mun perässä! Tuntu aika hyvältä olla se porukan vetäjä. Sitte hitsi löysi kepin, mut hitsi on ihan epis nois jutuis ku se vaan murisee jos sitä keppiä yrittää ottaa. Hei mikä on leikin idea?

HUomenna on vissiin taas se joku juttu että mennään halliin ja näkee kaikkia muita kivoja koiria! Jes, se on kivaa. Ja yleensä siä tehään niin helppoja juttuja että ne hoksaa tyhmäkin. Sitten saa aina makkaraa. Kauheen kivaa se on kyllä.


Mutta jo on ollut pitkä aika juoksemisesta, täytyy taas kiirehtiä että pysyy kunto hyvänä! 
moi ja törmäillään!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)