sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kyllä sielä puistossa kannattaa aina puolenvuoden välein käydä!

Aikamoinen viikko takana, koirille huonompi kuin minulle. Hirveästi töitä ja koneella istumista jolloin jätkien lenkit ovat olleet ihan minimissään. Vaikka Rytmiä asia ei ole suuremmin haitannut (sohva vie voiton lenkkeilyltä), niin ainoa päivä kun olisi ollut aikaa, mulla pää enteilee migreeniä niska- ja selkäjumeista johtuen. Niimpä päätettiin että poiketaan puistossa vaikka se ei meidän suosikkeihin lukeudukkaan.

Täytyy sanoa, että kannatti mennä! Puistossa sattui olemaan Siru doggityttöjensä kanssa joten Samperi sai hyvin hemaisevaa naisseuraa :). Rytmiä ei lehmänleikki kauheasti houkuttanut, Samperi taas oli aivan tulessa ja käyttäytyi neitien kanssa todella hienosti ja luontevasti -ei mitään selkään hyppimisiä tai muita ongelmia -mahtava puistoilu siis ainakin Samperille takana!
.. ja vaikka Rytmi olikin pitkälti omissa oloissaan, niin välillä sekin intoutu kyllä juoksuttamaan porukkaa että ei se nyt ihan niin tympee reissu Rytmillekkään loppujen lopuksi ollu, tai ainakin aika tyytyväisen olosena molemmat nukkuu tällä hetkellä sohvalla :)

4 kommenttia :

 1. Vitsi miten hienoja koiria noi dogit, voi vaan kuvitella että heikompaa hirvittää kun ne laukkaa menemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Rytmin huumorintaju ei kestä leikkiä (tässä tapauksessa sitä lehmäpainia) missä se ei pärjää :D Juoksemiseen intoutu ku sai vetää porukkaa perässään mutta muuten Rytmin huumori loppu lyhyeen xD

   Poista
 2. Itsekkin pitäisi koirien kanssa koirapuistoissa alkaa käymään :) Ja muuten hienoja kuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käydään todella, todella harvoin puistossa. Ei ole oikein meidän poikien juttu mutta tänään kyllä kannatti käydä :)!! Kiitos, hieman on tarkkenuksetkin missä sattuu mutta josko fiilis käy kuvista esille :D

   Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)