perjantai 2. maaliskuuta 2012

Käytiin vähän Vainuamassa :)

Kyllä, nyt se on saapunut. Kauan odotettu kahvila joka on meille koiraihmisille suunnattu, koirakahvila Vainu. Käytiin sen avajaisten kunniaksi se katsomassa ja ihastelemassa. Porukkaa oli mukavasti liikenteessä, vaikka mainostus ei mitään järjetöntä ole ollutkaan (tai, ainakaan minä en ole huomannut ja kuulin asiasta kaveriltani).

Paikka oli täynnä monenlaista koirakkoa ja omistajaa. Kahvilassa tuoksui kahvi ja kuului kuvioon kuuluvaa koiran ääntä. Suurin osa paikalla olijoista olivat pienehköjä koiria (parempi meille) jotka istuksivat kotoisasti omistajiensa sylissä samalla kun omistaja sai kahvitella rauhassa.

Joukkoon mahtuu luonnollisesti vaikka mitä tallaajaa -oli niitä jotka olisivat halunneet päästää koiransa tutustumaan muihin (se mikään koirapuisto ole!) ja niitä jotka räköttivät ressiään. Mukaan mahtui myös niitä jotka hihna kireällä vetivät (lähes pöydät kaataen) toisiin pöytiin jne. Hieman oli muutamilta kadoksissa se kahvilan idea joka harmitti kahden keskikokoisen koiran kanssa ollessa. Niitä ei voi nostaa syliin, eikä kenellekkään ilkeästi viitsi sanoa että äläpäs nyt päästä lähelle. Ottavat nää koiraihmiset niin helposti nokkaansa täällä nimittäin..

Mutta kahvi oli loistavaa, vainun spesiaali kelpas koirille paremmin kuin mikään (oli loisto makupala kun pyysi kontaktia aina kun joku tuli koiransa kanssa liian lähelle). Ehdottomasti pienille pennuille loistava paikka sosiaalistamiselle! Henkilökunta oli mukavaa ja tarjolla myös monenlaisia tuotteita (onneksi, olin rahaton tänään!) joita tarvii käydä katsastamassa tilipäivän tullen..

Loistopaikka, pitää poiketa taas kun sattuu lenkillä matkan varrelle :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)