tiistai 4. lokakuuta 2011

Omistan koiran joka ei vaihda karvaa. yeap.


Näyttelyissä oli tosiaan tavattavissa koirahieroja Susanna Myllynen (www.koirakuntoon.com) joka teki ilmaiseksi perustarkastuksen kaikille halukkaille. Tokihan siihen piti mennä ja sitten loppujen lopuksi se aika varata -kun näyttelyihin osallistuneet koirakot sai kuitenkin alennustakin vielä!

Tajusin myös tänään toisen pikkuseikan. Mä en ole Rytmiä harjannut varmaan koskaan. Kerran täällä tampereella ollessani kun siitä lähti niin tuhottomasti karvaa, mutta en muista koskeneeni kumisukaan sitten satakunnassa asuessa.. JOTEN.

Tänään oli komistus päivä, oikeaa kauneuden hoitoa ettenkö sanoisi. Ensin harjailtiin kumisualla koko koira -luoja miten toi jätkä siitä nauttii! Ja sitä karvan määrää!! Sitä pienen ja piikikkään karvan määrää! Mutta koira oli tyytyväinen.. kunnes. Tuli pesun aika.

Naama vinossa tultiin suihkuun puoliväkisin ja pestiin kunnolla mansikan tuoksuisella koirien shampoolla (Kiitos Ninde, Rytmi arvostaa!). Luulen, että rytmi arvostaa vielä enemmän lyhyttä karvaansa jonka johdosta pesuoperaatiolla ei kauaa kestä. Pyyhe päälle ja kuivattelemaan, jos jostain niin tästä vaiheesta jätkä nautiskeli taasen. Ei tullut mitään hepuleita (Joita saa aina kattoa kun ton vesikoiran pesee) vaan virallisesti Rytmi kuulkaas meni vain matolle makoilemaan pyyhe päällään ja nuolemaan tassujaan. Hyvin, hyvin huolellisesti. Kynsien hoidon jälkeen olikin sitten iltaruoan aika ja nyt jätkä tärrää sängyssä mun vieressä. Ei toi afrikkalainen suinkaan varmaan vilukissa ole? Ehkä sitten pääsee peiton alle yöksi -tämän kerran.

ompa kiva sitten hierojan huomenna hieroa puhdasta ja mansikan tuoksuista koiraa :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)