sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Mätsärit PESU:n tapaan!


Tänään järjestettiin PESU Ry:n mätsärit, pakkohan paikalle oli mennä kun tuottokin menee hyvään tarkoitukseen. Ilmoitin suuruuden hulluudessani molemmat jätkät kehiin, laitoin vainvihkaan sitten Ninden esittämään tuota portugeesia, pääseepä sekin sitten kokeilemaan isomman koiran esittämistä ;)

Näyttelyissä oli kivaa! Jätkät käyttäyty niinku aina, melko mallikkaasti siis, ninde veti samperin kanssa tottista keskellä ihmislaumaa ja samperi meni kuin vanhatekijä muita koiria huomioimatta. On se samperi hieno ukko aina tommosissa tilanteissa. Rytmi taas oli oma laiska itsensä -sitä ei hirveästi kiinnostanut ja se käyttikin aikansa tehokkaasti makoiluun ja muiden seuraamiseen.

Ninde ja Samperi paineli kehässä niinkuin vanhat tekijät, saivat oikein paljon kehuja yhteistyöstä. Tuomari oli oikeinkin kehunut miten samperi palvoo omistajaansa ja miten siitä saisi loistavan käyttökoiran -omistajahan tosiaan oli koko ajan kehän laidalla.. Samperi ja Ninde selviytykin hienosti SINISTEN KOLMANNEKSI!

Rytmilläkin meni oikein hienosti. Maltto seistä koko ajan tosi hienosti eikä venkuloinut. Juoksi nätisti eikä ollut mitenkään yltiölaiskan näköinen (ensimmäisellä kierroksella tuomari patisti meitä kulkemaan näyttelyissä -käsissä on aivan loistava rakenteinen koira kuulemma, vaikka sitä vähän laiskottaakin kehässä -sehän oli ihan erilainen kehän ulkopuolella <3). Toisella kierroksella selvittiin punaisten pieneen joukkoon mutta ei kuitenkaan kärkisijoille. Mutta hurjan ylpeä olen molemmista pojista ja jos ei muuta, niin ainakin niillä oli hauska päivä!

... varsinkin näytelmätuliaisten kanssa!

Näyttelyissä oli tosiaan tavattavissa koirahieroja Susanna Myllynen (www.koirakuntoon.com) joka teki ilmaiseksi perustarkastuksen kaikille halukkaille. Tokihan siihen piti mennä ja sitten loppujen lopuksi se aika varata -kun näyttelyihin osallistuneet koirakot sai kuitenkin alennustakin vielä! Sanoi Rymmeliksen selän olevan hieman jumissa, keskiviikkona nähdään siis!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)