torstai 31. maaliskuuta 2011

Niin se aika vaan viuhahtaa ja uuteen kotiin muutto on pian!

Netta muuttaa nyt sit sunnuntaina uuteen kotiin! Papereita pitäis vielä huomenna vääntää ja ehkä joku ohjeentynkäkin sekä kaikesta siitä mitä ollaan tehty. Käskyt ja kaikki, niin ja madotustiedot ja muut pitäisi muistaa kirjottaa ylös. Toisaalta olo on helpottunut, Netta on ollut jo kuukaudenpäivät valmis muuttamaan uuteen kotiin -harmillisesti uuteen kotiin muutto on aina siirtynyt mutta kyllähän tuo on tossa laumassa hyvin menny. Toisaalta tietää että kyllähän tota nartun energisyyttä vielä ikävä tulee. Sekä mun että koko lauman!

Toisaalta taas ootan oman lauman normaaliin palautumista. Muuttuuko lauma ja miten? Huomaako koirista että yksi puuttuu vai onko asia niille ihan sama. Sanotaan ettei koira huomaa hetken päästä (varsinkin noin lyhytaikaisesta laumanjäsenestä) sen tietyn puuttuvan. Ne on kuitenki ollu Rytmin kanssa niinku paita ja perse, jännä nähdä!

Huippuluontonen narttupenikka. Valloittava ♥

Mummu kärsii valeraskaudesta taas urakalla.. Tissit täynnä maitoa ja niin vihasena jokaiikalle että! Nappas nettaakin tossa paripäivää sitten kunnolla kiinni. Meinas oikeen Netta alkaa antaan takasin (olis ollu ymmärrettävää) mutta lopetin sitten riidan. Muistoksi mummulle jäi oikein nätit sota-arvet, Netta ei saanu mitään jälkiä ja palautuki tilanteesta nopeasti. Nou hätä!

Huomenna lähtee koira-automme esko myöskin uuteen kotiin, eihän se leimasta läpi menny ja korjaukset maksais maltaita. Tilalle tulee vuoden leimassa oleva Lada -oikee kesäauto :D Siitä sit tuunataan varsin näppärä koira-auto :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)