lauantai 16. tammikuuta 2010

Rymmelimymmelin maastojuoksuharkat!

Huhhuh. Rytmin ensimmäiset maastojuoksuharkat vieheen perässä on nyt sitten koettu. Mahtava päivä -oikein harmittaa että piti lähteä paikalta niin nopeasti töiden takia. Vaikka pääsihän Rytmi ainakin kerran kokeilemaan, se on pääasia. ja tietysti katselemaan muitakin rotunsa edustajia (jotka näytti rymmelistä huurjan pelottavilta!)

Näsijärven jäällä riitti kyllä toimintaa kun rhontit ja muutama vinttura pääsi juoksemaan ratoja. Uskomatonta vauhtia nuo kiitää, ja vitsit -aikuset vetää melkein kilsan rataa ja täysillä! Mistähän sellasen kunnon sais itellensäkki?

Aluksi kyllä jännitti että mahtaako Rytmi lähteä koko vieheen perään lainkaan. Mä jo varauduin siihen että mä juoksen sen kanssa kimpassa koko radan jolla oli mittaa n.puoli kilometriä (hangessa..) tai että vähintäänkin me leikitään sillä vieheellä että jätkä kiinnostuis siitä. Sitten panikoin myös siitä että kun lähistöllä on muita koiria, mahtaako koiraa ees saada kiinni, vai viekö muut koirat voiton. Mutta turhaan mää ressasin -kaikesta.

Ensinnäkin -rytmi lähti vieheen perään mahtavasti. Kun jäljellä oli se parisensataa metriä jätkä meinas väsähtää mutta jatkoi loppuun saakka hienolla loppukirillä ja sai jopa sitten sen mokoman vieheen kiinni, ja antoi sitten vielä tosi hyvin kiinni. Jes, kaikki meni siis tosi hyvin!

Me tahdotaan lisää!

Alla olevat kuvat on kuvannut Suvi S, joka oli mukana seuraamassa reenejä. Lisää kuvia voit selata osoitteesta: http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2e35i+suvi-rhodejen-maastojuoksutreenit-1612009.html

1 kommentti :

  1. Hei!

    Piti bittiavaruudesta etsiä tämä salaperäinen Rytmi johon Tico niin kovasti siellä rannalla ihastui... Jospa Rytmi seuraavalla kerralla jo uskaltaa lähteä leikkimään ;)

    Hyvää talven jatkoa teille!

    VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)