tiistai 8. maaliskuuta 2011

Voi mun laumaa ♥

Hauska kattella tota laumaa, miten se onkaan muuttunut tässä kolmen kuukauden aikana kun narttu on meillä asustanut. Ja ennenkaikkea, miten Netta on muuttunut tänä meillä asumisen aikana. Nyt narttu on vasta sellainen kun se on oikeasti -eihän siihen mennytkään kuin se kolmisen kuukautta..

Lauma toimii loistavasti, kränää ei ole kenenkään välillä ja tiimipeli toimii. Mitä nyt mummu välillä takkuaa mutta yleensä ottaen. Netta turvautuu edelleen paljon Rytmiin ja luottaa tämän ratkaisutaitoihin ja tyytyy Rytmin valintoihin -Samperi on edelleen lauman johdossa ja mummukin on tasaantunut älyttömästi parin kuukauden aikana. Turhat sekoilut on jääny taakse eikä ketään pompotella turhaan. Ruoan peräänhän toi mummelismuu on ahkerasti, mutta se ei ole sitä sellasta sairasta käyttäytymistä mitä se oli pari kuukautta sitten.

Samperin ja Rytmin välit on parantunu huomattavasti! Hauska seurata miten niillä toimii tiimi, varsinkin jos on kyse esimerkiksi Jessin kiusaamisesta. Rytmi toki ärsyttää Samperia taas enemmän kuin ennen, mutta samperikaan ei hermostu niin helposti -jos ollenkaan.

Huomattavasti on auttanut asiaa se kun ollaan oltu metsässä nyt kuukauden päivät koko lauma kerrallaan, niin nartut kuin urokset (noh, jos mummua ei lasketa).

Netta on yhtä varovainen kuin ennen, ei turhia ärsytä Jessiä vaikka jessi saattaa välillä kyhertää Netan perässä -neiti välttelee tosi hienosti. Jessilläkin turha pomotus on vähentynyt radikaalisti. Samperi on taas oma valloittava itsensä joka se ei toisaalta ole tuntunut olevan kuukausiin. Se on iloinen ja tekeväinen ja se sama viisas samperi joka se on tuntunut olevan viimeksi syksyllä. Ei turhia kierroksia, ei merkkailuja tai mitään. Ihanaa kun nuo juoksuajat on takanapäin (jessin juoksua odotellessa..)!

Valtavan hyvä lauma! Saas nähdä miten tilanne taas muuttuu kun Netta muuttaa ensiviikonloppuna uuteen kotiin. Jännäks menee:)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)