maanantai 7. helmikuuta 2011

Uudessa kodissa treenailua :)

Nyt, kun meilläkin on aloitettu yksinolotreenit, päätettiin aloittaa ne myös mahdollisessa uudessa kodissa. Käytiin aamulla puistossa polttamassa neidiltä suuremmat höngät jonka jälkeen mentiin Netan uudeen kotiin, laitettiin koirille aamuruoat ja lähdettiin koko porukka ulos talosta. Mentiin tielle niin etteivät koirat näe ikkunoista, Dago möyskähti kerran kaksi ja Netta mukana -mutta sen jälkeen hiljeni. HIENOA! Eli ei mitään ongelmaa.

Eikä tolla nartulla mitään suurempaa ongelmaa tossa yksinolossa ole ollutkaan. Kun siltä ottaa vaan innot pois ja jättää tekemistä yksinolon ajaksi niin kaikki on sujunut hyvin. Eikä enää edes reagoi vaikka lähden vaan puolikkaan lauman kanssa liikenteeseen, ei välillä malta edes sohvalta nousta katsomaan vaan jatkaa unta tyytyväisenä.

Narttuhan tuli mulle eroahdistuskoirana, mutta miksi minä kyseenalaistan eroahdistuksen, on lähinnä sitä että koirasta näki ettei sitä ole liikutettu. Alotettiin yksinolot sillä että aamulla otettiin energiat pois, jätin aamuruoan ja luita kotiin -eikä ollut ongelmaa. Näin myös vieraassa paikassa. Eli kyseessä oli kyllä mielestäni täysin energia jota neiti oli varastoinut ja purkanut kaikkeen ei sallittuun :) Meillä ei ole tuhonnut mitään, osaa rauhoittua tosi hienosti ja työpäivän lenkityksen jälkeen nukkuu kuin tukki sohvalla iltalenkkiin ja ruokaan saakka -välillä miettii onko tossa toopermannia lainkaan kun on tottunut hönköttäjiin ;D!

Yksinolo treenit jatkuvat.. vielä ei olla kokeiltu valtavan pitkää aikaa, tunnista kahteen. Mutta jos kestää ensimmäiset tunnit niin kestää helposti ne loputkin, eikö :D?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)