sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Reeniä yksinolosta :)

Yksinoloilu menee jo tosi hyvin. Olen alusta saakka tehnyt koirien pissatuslenkkejä erikseen jotta neiti tottuisi mun takin päälle laittamiseen ja lähtemiseen ja tulemiseen jne. Eikä se tuotakaan enää ongelmia. Tällä hetkellä koko lauma kattelee vaan aina olkkarin sohvalta että ketä se huutaa mukaansa kun koko lauma ei menekään kerralla :)

Netta on saanut kaikenmaailman kongeja, jäädytettyjä putkiluita johon on tungettu kissanruokaa ja muita aktivointileluja. Lyhyet (tunti) yksinolot menevät ilman suurempaa tekemistäkin, mutta pidemmille ajoille olen jättänyt jotain tekemisen tynkää kun neiti alkaa virkoamaan.

Telkkari jää aina päälle pitämään pientä taustamelua (kasvattaako sähkölaskua paljonkin jos telkkari on vaan yöt sammuksissa :D?) koska neidillä kuitenkin on tota vartiointiviettiä ja havahtuu nopeasti rapussa kuultaviin ääniin. Erityisesti jos meillä täällä on ihan hiljaista. Ja tolla nartulla on kuitenkin yllättävän kantava ääni :D

Edelleenkään meillä ei tehdä yksinoloa ilman energian purkamista. Täytyy kuitenkin muistaa että kyseessä on vasta vuotias pööpelmanni joka ei osaa rauhoittua ja jolla energiaa on kuitenkin enemmän kuin laki sallii. Ja neidistäkin kyllä huomaa koska se ei ole tarpeeksi saanut liikuntaa!

Eli Netan yksinolo kestää tällä hetkellä kolmisen tuntia huutamati kun on purettu energiaa, jätetty ruoka ja muutamat luut. Hienosti menee, toivottavasti ei kohta mennä takapakkia ja lujaa :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)