keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Koulu sai hallin!

Kyllä vain, meidän koulu on vuokrannut itselleen käyttöönsä koirien treenihallin. Kyseessä on KauKo:n agilityhalli joka on varsin toimiva sellainen. Tänään oltiin sitten jo hieman tesmimässä hallia. Samperin otti käsiinsä Ida meidän luokalta jolla ei ole omaa koiraa. Oli mielenkiintoista nähdä miten Samperi pelittää muiden treenattavana. Pahus, kamera jäi tietenkin autoon mutta ensi kerralla sitten :)

Samperin treenit meni sivusta katsottuna ihan hyvin, ottaen huomioon että vieras ihminen kuitenkin vei sitä. Hauska miten samperikin tajusi jutun juonen kun mentiin halliin, se oli patukassa kiinni heti kun se sen näki, ja intoa oli tehdä vaikka mitä hauskaa kun maa ei ollut märkä (kaiken lisäksi omistan kaksi hienopersettä..). Nopeutta nopeutta nopeutta.

Rymmelin treeni meni kanssa tosi hyvin! Tehtiin ihan vain istumista ja maahanmenoa vauhdista sekä seuraamista. Istuminen onnistui paremmin lelulla kun siihen hommaan sai hieman vauhtia, kuten myös maahanmeno. Oikein yllätyin miten nopeasti jätkä menikään mahaan! Välillä oikeen lentämällä ;) Istuminen onnistui myös ihan hyvin.

Istumista eikä maahanmenoa otettu seuraamisen yhteydessä, eli rytmi sai haahuilla vain siinä lähellä ja käskyn tullessa tehdä tehtävänsä. Hienosti meni, oompas ylpiä käppänästä.

Seuraamien tehtiin kun muut koirakot olivat tehneet oman osansa -ja sen huomasi. Rymmeli oli jo hieman ehkä väsynyt eikä ihan niinkään enää jaksanut kiinnostaa. Mun pitäisi muistaa pitää kättä lähempänä niin toi seurais paremmin. muista muista muista :)

Illalla ei lähdetty enää yhdistyksen treeneihin, satoi niin ankarasti että noiden hienoperseiden kanssa sinne lähteminen olisi ollut ihan yhtä turhuutta kun eivät olisi suostuneet edes autosta pois tulemaan ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)