keskiviikko 4. marraskuuta 2009

rymmiläinen reenaa

Miten tää voikin olla näin hankalaa pennun kanssa, tai siis miten mä voinkin olla näin kovin kärsimätön vaikka tiiän että Rytmi on vasta pienen pieni kakara jonka kanssa edetään hiiiiittaaaaasti. Eli reeniä mulle itselle ton kärsivällisyyden kanssa :)

Reeneissä käytiin istumista, sivulla istumista, rauhoittumista sivulla, seuraamista, hieman maahanmenoa ja tänne tuloa. Yleisesti ottaen treenit meni hyvin :)

Istuminen sujuu, kuten aina. Rytmille istuminen on niin luonnollinen juttu että se on nopeasti oppinut istumaan aina kun jotain pitää odottaa.

Maahanmenoa tehtiin nurmikolla. Tää jätkä on niin neiti että ei suostu yleensä menemään maahan ulkona ollenkaan, sisällä kylläkin. Sisällä tätä reenaillaankin pallon heiton kanssa :) Mentiin kuitenkin nurmikolle ja poika meni siellä ihan suhteellisen hyvin maahan, eli ei ongelmaa. Vielä se ei varmaankaan honaa sitä "ner" käskyä, mutta pääsee nopeasti jutun juoneen ensimmäisen kerran jälkeen. Eli hienosti menee :)

Seuraamista tehtiin taas hyyvin pienissä pätkissä. Tuntu että nyt ei ollut ihan namit kohdillaan, ei sillä etteikö kinkkupasteija olisi maistunut, mutta kyllä nakit on meillä näköjään IN. Lelun kanssa meni ehdottomasti liian riehumiseksi joten nakit nakit nakit. Seuras hyvin, tosi pienen matkan päästä jo vapaa.

Vierellä ja edessä istuminen on hieman hankalampia. en tajua miten me molempien koirien kanssa treenataan näitä samoja asioita :D! Sivulle istuminen tehtiin seuraamisen yhteydessä, ja meni hyvin. Istutettiin hetki ja ja ihan vain siliteltiin kun malttoi pysyä paikallaan. Edessä istuminen on ihan ok, hieman lähemmäs saisi toki tulla. nameilla saapi houkutella hieman lähemmäs, täytyykin tästä edes tätäkin tehdä samalla kun kattelee Täydellisten naisten tuotantokausia telkkarista :)!

Luokse tuleminen on Rymmillä aina hieman hankalaa. Tai ei hankalaa mutta se ei tule jos sattuu jotain mielenkiintoisempaa olla tarjolla.. eli hieman vahvistettiin tätä niin että ohjaaja piti hihnasta kiinni jolloin minä juoksin pienen matkaa ja huusin "tänne" samalla hieman juosten. Kyllähän se poika nyt meni varsin mallikkaasti, toimispa tää mettässä yhtä hyvin ;)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)