torstai 5. marraskuuta 2009

Lenkki treeniä

Rytmin kanssa käytiin piiiitkästä aikaa hieman kaupunkikävelyllä. Mentiin ensin porukassa -Lala ja Samperikin mukana. Poika menee laumassakin tosi hyvin, ei mitään ongelmaa. Laumassa ei pienet äänet ja metelit hätkähdytä ja meno onkuin vanhalla konkarilla. Noi toiset koirat kun tietää ettei ihmisiä mennä tervehtimään niin ei ollut rytmilläkään suurempaa intoa tervehtiä ketään.

Sitten muut koirat takaisin autoon ja rytmi yksin kehiin. Kierreltiin torillla ihan niitä näitä lenkkejä, haeskeltiin ihmisiä ohitettavaksi ja pari koiraakin ohitettiin. Ihmisten ohitukset meni ihan ok, välillä hieman yritti päästä katsomaan mutta ihan pienellä hihnan kiristyksellä korjasi paikkansa. Kiskomista ei juurikaan enää ole (hieman ehkä) mutta sekin yleensä loppuu kun hihnaa hieman kiristää, jätkä on saanut ketjukurkkarin, joten ehkä hihnakin tuntuu helpommin.

koirien ohitukset tehtiin leikkien :) Meillä oli narulelu mukana jonka kanssa leikittiin heti kun poika otti muhun kontaktia koiran ohituksen aikana. meni hyvin ja poika pystyi leikkimään innokkaasti vaikka oltiinkin vieraassa ja ehkä hieman jännittävässäkin paikassa, hienosti siis :)!

1 kommentti :

  1. Kiva lukea teidän ohitusharjoituksista - meidänkin pitäisi surkeasti lähteä keskustaan harjoittelemaan, kun kaikki ihmiset ja koirat on NIIN kivoja ja pitäisi käydä nuolemassa...

    VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)