torstai 22. toukokuuta 2014

Rytmiä ei paljo perhelomat kinostele.

Vapaapäivä, aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja auto käytössä, voiko siis parempaa ideaa olla kuin koirien kera rannalle lähteminen? Jos Kankaanpäässä asumisesta pitäisi jokin hyöty löytyä, niin se, että suhteellisen lähellä on Yyterin hiekkarannat! Yyterissä on myös aivan mahtava koiraranta josta olen kuullut monesti paljon hyvää, koirat pysyvät omistajiensa hallinnassa ja pääsevät vapaana mereen uimaan kuten myös hevoset ratsastajineen. Monen monta kertaa on pitäny lähteä tsekkaamaan ranta mutta aina se on vain jostain syystä jäänyt. Ei muutakuin kimpsut ja kampsut kasaan ja menoksi!


Voi vitsi mikä mesta se on! Sitä rantaa ihan oikeasti on sielä pitkän matkan verran, meressä saa kahlailla eikä ainakaan äkkisyvä yllätä nopeasti! Samperihan oli luonnollisesti ihan tulessa reissusta, merestä, toisista koirista ja uimisesta. Irti en rohjennut päästää ettei sekoteta kenenkään muiden koirakoiden pakkaa sekaan rynnimällä (meillä on ollu mun reissun jälkeen vähä erimielisyyksiä koirien kanssa tottelemisesta..) vaan pitkät liinat kaulassa kahlailtiin omalla porukalla.


Rytmi oli kyllä ihan toista mieltä reissun hauskuudesta.Jostain syystä se päätti, että se ei tykkää vedestä, se ei tykkää aalloista, ei rannasta, ei samperin eikä liiemmin meidänkään seurasta :D! Kyllä se mukana mereen tuli, mutta houkuttelemalla ja maanittelemalla.. Kun palailtiin rannalle istumaan niin se istui selkä meihin päin koko sen lyhyen ajan mitä rannalla makoiltiin. Rytmillä oli taas vaan ylimalkanen asennevamma kaikkeen -etenkin perhelomiin.


Mutta ehdottomasti on paikka mihin pitää lähteä uudestaan, ihan kameroiden kanssa! Tanjalla oli kamera mukana (tais mullakin vanha nikonin ryökäle laukussa olla sitä sieltä nostamatta..) ja postauksen vähäiset kuvat on siis tanjan käsialaa :). Rannalla oli meidän lisäksi muutamia koirakoita, joista osa oli irti ja osa kiinni. Hienosti kaikki vapaana olevat pysyivät omistajiensa lähellä eikä mitään rähinöitä vieraiden koirien kanssa tullut. Aivan mahtavaa, ihan tuli espanja mieleen <3 p="">


Ehdottomasti kyllä suosittelen tota yyteriä kaikille! Eniten harmittaa taas vaan koiraihmiset -koiran jätöksiä oli sielä sun täälä. Jos meille on oikeasti annettu tommonen ranta käyttöön, niin kerätkää ne jätökset ja pitäkää rannasta huoli niin että sitä voidaan käyttää myös tulevaisuudessa!

2 kommenttia :

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)