keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

SeliSeli.

Kuten kaikki (ihanat ja kärsivälliset) lukijat ovat huomanneet, kirjoitustahti on hidastunut ihan älyttömästi. Salakavala kiire koulun ja muiden työjuttujen ohessa on jättänyt koko blogin ihan päivittämättä ja nyt vasta sain revittyä itseni vastaamaan kaikkiin tulleisiin kommentteihin. Kiire on aina itseaiheutettua, se on totta eikä siinä oikeastaan selittelyt kauheasti auta.

Koko tänne kirjoittelu on kuitenkin ollut mulle henkinen voimavara jonne purkaa ylimääräisiä ajatuksia päästä, potea huonoa omaatuntoa koiranomistajana ja miettiä koulutustapojaan aina uudestaan ja uudestaan sekä tietysti iloita omistamistaan koirista. Ja vielä kun on huomannut että joku näitä höpinöitä jaksaa lukea ja kommentoida, antaa tottakai tälle kaikelle ihan uuden merkityksen!

Blogista ei kuitenkaan saa tulla taakka, koska muuten sinne kirjoittaminen ei ole enää hauskan letkeää ja taiteilijaluonteena kaikki "pakollinen DL:ineen" ahdistaa. Siispä en todellakaan lupaa ahkerampaa kirjoittelutahtia ainakaan ennen kesää, kirjoittelen kun hyvältä tuntuu ja asiaa/kuvia on teille näyttämiseksi asti. Sen haluan kuitenkin kertoa että jokaisesta lukijasta ja salastalkkerista on tosi kiitollinen ja musta on ihanaa että ootte sielä juttuja odottelemassa ja omia blogejanne kirjoittelemassa (muiden juttujen lukemiselle on kuitenkin löytynyt aikaa aina).

Itseaiheutettu kiire on kyllä pahin kaikista. Välillä tuntuu että menee viikkokin ympyrää pyöriessä eikä oikeasti saa aikaiseksi mitään. Koulujutut ei etene, yhdistyksen asiat pyörivät päässä ja omat koirat jää rappiolle muista jutuista puhumattakaan. Kevät tuo mukanaan paineita -pitäisi tehdä sitä ja pitäisi tehdä tätä. On luvattu olla siellä ja on luvattu auttaa toisaalla. Lisäksi se uusi kesän harrastus pitäisi jaksaa aloittaa ja jostain pitäisi löytää rahat vielä siihenkin reissuun jne..

Siksipä teenkin tänä keväänä hieman toisin, eli sen sijaan että kehittäisin itselleni kalenterin täyteen erilaisia juttuja joihin pitäisi löytää voimavaroja -alankin karsimaan niitä minimiin. Omat koirat ja koulu etusijalle niin että intoa riittää sitten kaikkeen ylimääräiseenkin ja kalenterissa on tyhjiä päiviä ihan vain rötväämiselle :)

Mutta tämä kaikki ihan vain muistutuksena siitä että ei, en ole unohtanut blogia ja teitä lukijoita ♥

2 kommenttia :

  1. Mää olinki fiksu ja tein talvella paljon luonnoksia joita oon nytte julkassu x) Ei va, en oo ehtiny kans bloggailee juur yhtää ja se on ärsyttävää ku tykkäisin kirjottaa jotai fiksua D: Mutta täällä mä ootan sun postauksia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kans pitäny olla fiksuna liikentees ja tehdä postauksia edes puolivalmiiks jo aikasemmin, ei vaan hoksannu sillon :)! Joo siis eniten ärsyttää että haluaa kirjottaa jotain mistä on oikeesti hyötyä tai edes jossa olis palanen asiaa ja jotain mistä joku vois saada edes jotain irti.. Noh, ehkä se tästä kun saa koulustaki hieman taukoa kesällä :)!

      Poista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)