torstai 7. huhtikuuta 2011

Uusia kotiehdokkaita alettiin etsimään heti kun neiti tuli meille takaisin. Ilmoituksia laitettiin ensimmäistä kertaa esille, ja heti on tullut yksi ja tuhat kotiehdotusta!! Mahtavan kuuloisia perheitä, vieläkun osaisi karsia jyvät akanoista ja valita Netalle juuri sen oikean kodin.. Moni tahtoo tulla neitiin tutustumaan jo ensiviikolla. Olen aivan onnessani :)!

:: kodin tarjoajat huom ::
Koiraa ei luovuteta "kokeilukoteihin". Koiraa saapi tulla tänne katsomaan ja tutustumaan, mutta kokeiluun sitä ei anneta. Netalla ei ole meillä ilmennyt enää eroahdistusa, josko onko sitä suuremmassa mittakaavassa koskaan ollutkaan vai lienekö johtunut liikkumattomuudesta noissa entisissä kodeissa. Mutta riski on aina, että neidillä sellainen puhkeaa joten siksi kysynkin kotiehdokkailta onko kokemusta eroahdistus koiran kanssa treenaamisesta? Itse olen ilman muuta valmis auttamaan koiran kanssa tulevaisuudessa, mutta päävastuu ja mahdolliset valitukset taloyhtiöltä ovat tietenkin teidän harteillanne. Sen takia tahdonkin heti kysyä heti kättelyssä, onko mahdollisuus pitää ja treenata koira pois eroahdistuksesta mikäli ongelmia ilmenee?

Haluan kertoa netasta mielummin niitä huonoja puolia ja asioita joista en voi olla tulevaisuudessa varma jotta tuleva koti osaisi valmistautua "pahimpaan" ja sitten helpottua :). Netta oli ennen minulle treeniin tuloa nähnyt jo liikaa koteja, joten en anna sitä kokeilukoteihin lainkaan. Mielummin koteihin jotka ovat valmistautuneet keskeneräiseen koiraan jolla saattaa olla puhjeta myös myöhemmässä vaiheessa ongelmia. Itselläni tuo koira on ollut vasta kolmisen kuukautta ja luonne on tällä hetkellä mitä mahtavin, eikä ongelmia ole. Arkikäyttäytyminen on moitteetonta ja neiti loistaa treenikentillä. Mutta koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää :)

Mikäli neiti ja sen tuomat vastuut kuulostaa mielestänne tästä huolimatta lupaavalta ja ongelmittomilta, ota ilman muuta yhteyttä sähköpostitse ja kerro tarjoamastanne kodista! Jutellaan sen jälkeen puhelimitse ja kasvokkain neidistä lisää!

Tää neiti loistaa treenikentillä, joten toiveena olis että löytyisi harrastava koti. Neiti rekisteröidään FIX -rekisteriin joten monet harrastukset ovat avoimia, ihan kisoihin saakka!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)