sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

KV Vaasa -RYTMIMUNA

Rymmeliksen näytelmät, jännitti! Tuli taas todettua, että hallinäyttelyt ei vaan ole rytmin juttu. Koko koira muuttuu totaalisesti kun ollaan hallissa. Ei araksi tai pelkääväksi, vaan sanoinkuvaamattoman laiskaksi! Tästä olikin kyllä mainintaa myös arvostelussa (siinä hemmetin vaikeasti luettavassa :D). Nyt pitäis kyllä katsellä noita kesän ulkonäyttelyitä -olis rytmikin oikein elementissään liikkeiden osalta.. Mutta tuomari oli mukava :)

Tuomari Jos de Cuyper, Belgia
"1,5 year very long in type. Not sure of himself. Masculene head. His body has to develope. Very straight in forehand, weak in topline. Correct ridge. Correct tailset. Breast must become deeper and better ribbed. In the move very lazy!"
EH
Suomennosehdotuksia voi antaa kommentointilootaan ;D


Sitten pari kuvaa tästä meidän seeppariporukasta:

1 kommentti :

 1. "1,5 year very long in type. Not sure of himself. Masculene head. His body has to develope. Very straight in forehand, weak in topline. Correct ridge. Correct tailset. Breast must become deeper and better ribbed. In the move very lazy!"

  Suoraan käännettynä, villeillä veikkauksilla;
  -1,5 viittaa ilm. koiran ikään
  -long in type meinaa luultavimmin sitä, että esim. selkä on pitkä koiran rotumääritelmän mukaan (muttei ainakaan mainitse että liian pitkä, vaan hyvin pitkä)
  -epävarma (eli koira ei esiinny itsevarmasti kehässä)
  -maskuliininen pää (eli hyvä juttu, ikäväähän se olisi jos uroksella olisi nartun kevytrakenteisempi kallo)
  -kehon täytyy kehittyä (eli on vielä nuoren pojan kropassa ns)
  -suoralinjainen, heikko ylälinjaus
  -oikea harja ja häntä
  -rintakehän täytyy syventyä ja saada lihasmassaa
  -liikkuessa hyvin laiska

  lukion enkku kymppi mutta en tiedä voiko nuita sanoja suoraan kääntää käytäntöön nuin, siis näyttelyarvosteluun liittyen kun en näyttelysanastoon oo perehtyny :D

  VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)