sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Ei niin loistava näytelmäpäivä

Olin aivan unohtanut nummijärvellä järjestettävät näytelmät (mätsärit tarkemmin..)! Muistin ne aamulla joskus 12 aikaan ja totesin että no, ei paniikkia. Nehän alkaa vasta kolmelta. Aloin katsomaan tarkempaa paikkaa ja huomasin että jep jep -ilmoittautuminen alkoikin jo klo 12. Ei mitään, pikasesti kamppeet kasaan, rokotustodistuket mukaan ja koirat autoon ja tankille.

Ei myöhästytty oikeastaan yhtään, kehät alkoivat myöhässä (en ollutkaan ehkä ainoa joka unohti lähteä ajoissa..) ja tilanne ok. Lähdin kaikessa rauhassa paskattamaan koiria läheiseen metsään ettei sitten Rymmelis kesken kehää aloita mitään jööttäämistä. No, siinä olisikin ollut yleisöllä katsottavaa; nimittäin rytmi oli taas harrastanut roskiksen tonkimista minulta salaa..

Rytmi siinä hoiteli asioitaan kaikessa rauhassa, kunnes tajusin että yep. Sen puosta ei tuo kikares millään meinaa irrota, se on syönyt jotain jossa on melko pitkä, valkoinen lanka. Siinä vaiheessa kyllä melkein osasin jo arvata mitä jätkä on syönyt, mutta odottelin hissukseen tulosta.. Viimeinkin kun jätkä sai jööttäyksen loppuun, oli siinä kakkakikareessa suloisesti Princess Royal Teen etiketti. Jos oikein tarkasti olisin katsonut, olisin varmasti päässyt lukemaan vielä sen mietelauseenkin siitä. En sitten tiedä, mikä noissa teepusseissa sitä niin viehättää, mutta hyviä tuntuvat olevan!

Itse näytelmät meni ihan hyvin (kehän ulkopuolella), rytmi oli samperin kanssa varsin rauhallisesti eikä hötkyillyt suuntaan eikä toiseen. Hienoa hienoa. Mikä ihme niitä mätsäriläisiä vaivaa, joku pakkomielle päästää se oma koira tutustumaan ja kun kieltää niin sitä loukkaannutaan sitten suuresti tai kailotetaan kovaan ääneen "jaa sulla on sitte vihanen koira täällä vai??!!!" Noo ei tää vihanen oo mutta meillä on tapana päästää koirat leikkimään hitusen tilavammassa ympäristössä -ilman hihnoja.. Perhana.

Kehässä meni hyvin ja meni huonosti. Rytmi seisoi paikallaan hienosti, antoi mun hipeltää itseään eikä välittänyt tuomarin hipelöinnistä! Se seisoi ! Mutta ravata poika ei tahtonut. Typerää ettei saa muka leikkiä ja riehua ja pomppia. Ompas tyhmää :D

Sininen nauhahan sieltä napsahti, ei jääty ekan kehän jälkeen sen kummosempia oottelemaan kun oltiin luvattu viedä mummaa syömään (joka loppujen lopuksi syöttikin sitten meidät + koirat..). Mutta kaikesta huolimatta oon ihan tyytyväinen rytmin käyttäytymiseen. Vielä kun ton juoksun sais kivaks niin me voitetaan kaikki ;D!

3 kommenttia :

 1. Kuulostaapa tutulta tuo ravaamisen vaikeus! Mikä tahansa tuntunut järkeen käyvemmältä toiminnalta Kairallekin, kun juosta nyt ympäri kehää typeränä.
  Tuo on kans ärsyttävää, kun ihmiset ei tajua, että ei oo tuotu koiria leikkimään sinne keskenään vaan opettelemaan esiintymistä.

  VastaaPoista
 2. meidänkin piti tulla tuonne, mutta päädyin lauantaina vauhtiajoihin ja sunnuntai meni vähän huonossa hapessa, heh. Itsekään en jaksa niitä, jotka päästävät koiransa tervehtimään muita koiria kysymättä tai eivät katso lainkaan oman koiran perään...

  VastaaPoista
 3. Joo toi tuomari sanoki tossa kolmannessa kuvassa että "mahtaako tämä olla edes vuotta täyttänyt kun vetää koko homman näin leikiksi", Noo onhan se mutmut.. :D

  Joo vauhtiajot oli paha rasti. Hippsen väsytti noi näytelmät. Ihan hyvä että oli syy (eli mumma) livistää niistä vähän aikaisemmin.. :D

  VastaaPoista

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)