maanantai 7. syyskuuta 2009

huih, mitä vilinää!

Kyllä tällanen kakara pitää vauhdissa! paitsi puolentunnin välein kun se sammuu johonkin piiloon :)

tuhannet kiitokset zaxxon`s kennelille jolta tällanen sydäntenmurskaaja löytyi! Valtava jätkä eikä osaa kiittää tarpeeksi ♥! Ruotsin reissu meni tosi hyvin, Aki lähti mukaan kuskiksi ja paikka löytyi, koirista juteltiin sen minkä englanniksi osattiin ja lopuksi saatiin mahdollisuus koira ostaa. Eikä tarvinnut kahta kertaa miettiä - Elliot oli suloisempi kuin kukaan muu ehkä koskaan. Ja aktiivinen, utelias ja hurjan rohkea. Paikalla nähtiin myös Elliotin äiti, täti, mummo sekä vaari, kaikki oikeinkin komeita koiria, mallikkaita rhodesialaisia. Ninja tosin oli yltiö sosiaalinen - toivottavasti tätä hieman peritytyy tähän meidänkin energiapakkaukseen :)!

Piiitkän pohdinnan tuloksena, jätkän nimeksi päätettiin antaa Rytmi. Onhan jätkä toki rytmikäs, toisena vaihtoehtona päässä pyöri Vippi. Lainaahan mä tähän poikaseen otin joten olisi ollut nimi aika osuva (+ että olishan se voinu tarkottaa myös VIP:piä). Mutta rytmikäs poika joten Rytmiksi jäi.

Kaikkea mielessä mitä pitäisi vielä jätkälle opettaa. Odottaminen, hihnassa kävely, käytöstavat ja vaikka mitä. Tuhat asiaa pyörii mielessä, vielä kun osaisi opettaa ne loogisesti ja hyvin. Kauhea paine että entä jos ei sitten enää osaakaan tehdä koirasta kunnon koirakansalaista. Entä jos Samperin kanssa kävi vaan tajuttoman hyvä säkä.. Noh, sen näkee vuoden päästä osaako tuo koira mitään :)!

Ystäviä tää jätkä keräs jo tuhat. Niin laivassa kuin suomessakin, niin ihmisistä kuin koiristakin. Eikä ruotsalaisuus yhtään menoa hidastanut täällä suomen maalla -menoa hidasti ainoastaan ne pitkät jalat jotka eivät aina menneet sinne kuin Rytmi suunnitteli! Ihana kömpelys tuo vielä on.

Samperi ei oikein vielä tahdo sulatella isoveikan roolia.. Ei pennun kanssa voi leikkiä paitsi metsässä vetoleikkejä. Hyvin vaivaantunut mies tuo on Rytmin seurassa, parisen viikkoa niin eiköhän tilanne normalisoidu kun jätkän asumisesta tulee arkea :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Rähinäryhmä kiittää palautteestasi!
Valvonta käytössä että huomataan kaikki kommentit :)